SRÁCOK! Tetszik nektek a szilikon száj?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 13:45
31/34 anonim válasza:
nekem is telt ajkam van es tobben megkerdeztek mer , ha szilikonoztam , de nem ertem hogy nem tudjak megkulonboztetni a szilikonozott es a termeszetes ajkakat . amugy kicsit hasonlit angelina jolie ajkaira , mert az also kicsit teltebb , de nem szilikon es ez a pasiknak altalaban bejon .. multkor az egyik srac azt mondta hogy szinte az az erzese volt mintha angelina jolieval csokolozott volna , de persze ezt boknak vettem
32/34 anonim válasza:
Hát elég gáz, hogy nem zavart, hogy másra gondolt miközben veled smárolt. szánalmas...
33/34 anonim válasza:
nem...
de szívesen rávernék egyszer egyre egy nagy téglával, hogy megnézzem, hogy mekkorát durran.
34/34 anonim válasza:
Voksán Virágnal szép ajkai vannak ellentétben geronyzoval!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!