SRÁCOK! Tetszik nektek a szilikon száj?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 13:45
2/34 anonim válasza:
nem vagyok srác,nekem tetszik,mivel nekem is az van,és a pasiknak is tetszik.persze nem a kacsaszájra gondolok!
4/34 anonim válasza:
Hát, biztos van néhány kivétel, de szerintem a feltöltött száj csúnya. nem is a feltöltéssel van a gond, hanem hogy elszáll a ló a megrendelőkkel/sebészekel, és 3x annyi szilikont pumpálnak be. a kevesebb több lenne.
5/34 anonim válasza:
A pasik észre sem veszik ha egy csajnak fel van töltve a szája,mit kell egyből undorítózni!Persze az ízlésesen megcsinált szájra gondolok,nem pedig a maríjja geronadzó félére. Inkább úgy kellene megkérdezni hogy a pasik szeretik e a telt ajkú nőket!? A válasz:"NANÁ!" lenne.
6/34 anonim válasza:
7/34 anonim válasza:
Bocsi, itt a másik kép:
8/34 anonim válasza:
azért a nagyon pufők undorító.de amit az előttem lévő linkelt az szép és nem is lehet észrevenni.
Amugy nem tetszik.Legyen mindenkinek olyan a szája amilyen.
Amugy nekem ez a nagy plasztikáztatás sem tetszik.miért kell szégyellni magukat a kinézetük miatt....
9/34 anonim válasza:
pfujj. nagyon nem tetszik az ilyen,undorító.
a szolidabbal sem vagyok kibékülve,de az elfogadhatóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!