SRÁCOK! Tetszik nektek a szilikon száj?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 13:45
21/34 anonim válasza:
Nem!!!
Meg aztán én minden szempontból azon a véleményen vagyok hogy egy nő legyen természetes, tehát semmit szilikon, semmi szájfeltöltés, semmi plasztika!
23/34 anonim válasza:
Szerintem 1 lány úgy néz ki jól ha természetes minden rajta !
24/34 anonim válasza:
Persze! nagyon szexi amikor feszesre fújom a csajom száját.
26/34 anonim válasza:
hát szerinted jó ha 1 lánynak dús az ajka (több esetből is persze:D)de ami nagyon dús meg szilikonozott az csúnya
28/34 anonim válasza:
Na bele kell szólnom csaj létemre, bocsánat. Szerintem a ffiaknak nem csak az számít, milyen telt egy száj, hanem hogy milyen fog, milyen mosoly és milyen arc tartozik hozzá, mert egy vékony száj is lehet szexis! Engem megáldott az isten ajak téren, csak sajnos a fogaim nem szépek. Egy szilikon szájról pedig általában meg lehet mondani, hogy az, ugyanis más a száj ívelése mint a természetesnek.
29/34 anonim válasza:
Undorító! Én kizáró okok közé sorolnám... 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!