SRÁCOK! Tetszik nektek a szilikon száj?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 13:45
12/34 anonim válasza:
Gusztustalan!
Még csipesszel sem érnék hozzá!
Ha kiderülne hogy olyan, miután hozzáértem, biztos hánynék!
13/34 kamikazepillangó válasza:
tegnapelőtt 23:49 --> igen egy buta állat vagy.
egy bizonyos mértékig elfogadható. tud szép is lenni de ne akarj olyan leni mint a geronadzó -.- nha az már gusztustalan.
de a természetesség sokkal jobb.!!!
14/34 anonim válasza:
Lány vagyok,és szerintem lehet izléses is,de én a természetesség híve vagyok,és szép ajakfénnyel,esetleg izlésesebb rúzzsal kiemelhető,kihangsúlyozható!
15/34 potyike válasza:
én úgy gondolom fiúk,hogy egy ilyen feltöltött csaj orálra,lehetőleg durranásig nagyon jó lehet.Én kipróbálnám.
17/34 anonim válasza:
de akkor is milyen jól szopnak milyen kellemes érzés az :D
19/34 anonim válasza:
nem akarok közönséges lenni, de szerintem pont olyan mintha egy guminővel orálisan közösülnék!!!!!!
egy szilikonos nő az szerintem = guminő
20/34 anonim válasza:
Mire jó ez? Botox meg a hasolók. Szerintem egy nőnek természetesen kell szépnek lennie. Nekem az ilyenek jönnek be. Szilikon száj undorító. Miért szerintetek pl: Csicsolina egy sex ideál? :S 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!