Edit1988 kérdése:
Mit tehetek a fogyás miatt nyúlt bőrrel?
Figyelt kérdés
Betegség miatt 60kg-ról 90-re híztam. Szerencsére sikerült ezt orvosolni, dietetikus segítségével 4 év után megindult a lassú fogyás. most 6kg-nál járok, viszont a hasamon a bőr el kezdett lötyögni. Ha többet edzek (nem járok edzőterembe, csak otthon tornázom heti 3*30 percet) akkor vissza tud húzódni a bőr? Már nem vagyok fiatal, 40. évem töltöm.2018. okt. 1. 15:10
1/9 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de 6 kg után nem lóg a bőr. Nem is értem, hogy egy ilyet hogy tudsz leírni. Úgy 50kg után már igen, de addig semmit, ha csak nem előtte is lógott már a bőröd.
2/9 anonim válasza:
Marad a hasplasztika, a bőröd már nem fog visszamenni.
#1 én 9kg-mot híztam terhesség alatt, ez szülés után röviddel le is ment, a bőr maradt kínyúlva...
4/9 anonim válasza:
Én 20 kilót fogytam, azóta már 2 éve edzek, ami sokat segített, de még így is lóg valamennyire a bőröm. Szerintem teljesen eltüntetni csak plasztikával lehet, de az edzés sokat javít a helyzeten.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Többet fogok edzeni, hátha segít.
Azért írtam 6 kg-ot, mert annyit mértem. Lehet, hogy több, de a lényegen nem változtat, hogy megereszkedett. :)
2018. okt. 2. 08:48
7/9 anonim válasza:
En 25 kgt hiztam terhesen, visszafogytam edzessel es nem nyult meg a borom.
Az a baj h a legtobb ember azt hiszi h napi 30 perc ugrabugra edzesnek szamit. Ez maximum porgeti a pulzusodat es lecsuszik par kg, de izombol ugyanugy fogysz! Ahhoz h feszes legyel, a testzsir szazalekodbol kell vesziteni! Menj el egy szemelyi edzohoz mert irhatnek 10 a4es oldalt az elmeleti hattererol (nem fogok).
8/9 anonim válasza:
Plasztikáztatod. 40 éves vagy már nem fog a bőröd visszamenni.
9/9 anonim válasza:
De, siman visszamehet a bore. Eleve ez nem egy akkora sulyfelesleg h annyira megnyuljon. Ha sikerulne izmot epitenie akkor visszafeszulne. En is 30on tul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!