Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Minden este elfog az érzés,...

Minden este elfog az érzés, hogy teliegyem magam, és meg is teszem. Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Tudom. Egyszerűen csak önfegyelem. De nem tudom megtenni! Két éven keresztül állandóan fogyni akartam/fogytam, és állandóan éheztettem magam. És tudom, hogy nem a legjobbb módszerrel, de nagyjából elértem a célomat. Azonban nyár óta nen bírok megálljt parancsolni. Állandóan csak eszek, és még akkor is ha már hányingerem van tőle. Aztán meg jön a bűntudat. Mondanom sem kell, hogy meghíztam: felszedtem 5-6 kilót. Ezt kb. 1,5 hónap alatt, és azóta tartom. Elég sokat sportolok, csak emiatt nem híztam tovább. És pont a sport miatt is nyomás van rajtam, hogy fogyjak minimum 3-4 kilót. Utálom így magam, és nagyon egészségtelen is, de egyszerűen képtelen vagyok megállítani. Valaki kérem segítsen!

2017. márc. 22. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
fiú vagy lány vagy?
2017. márc. 23. 13:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Lány
2017. márc. 23. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
3 pohár vízzel kezd az esti dáridót.
2017. márc. 23. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Sikerült abbahagynod? En is ezzel küzdök,eddig semmi nem segitett
2017. ápr. 24. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!