Megműttetnéd a melled?
ma 17:17
már mért ne lehetne a pici nőies? 2 nagy lógó tőgy jobb? ismerek egy olyan nőt aki nagyon kicsi, de mégis nőies..bár azért is mert neki az alkatához az passzol..
Azt úgy értettem, hogy egy pici mellel nem mindenki lehet nőies , persze van olyan aki még azzal is az, de én pl nem érzem magam nőiesnek.Alacsony is vagyok meg vékony is hozzá elég fiatalnak is nézek ki a koromhoz képest.:s
Tehát mindenféleképp jól jönne ha legalább egy picivel lenne nagyobb mellem...:/
Meg sőt mindenemet átműttetném, mint Jackson.
Ja továbbá átműttetném a kutyámat Buffit, vagy a kutyámmal egybe műttetném magam,vagy a macskám bajszát ültetném be a kopasz homlokomba, esetleg inkább műttess magadnak egy gerincet és fogadd el magad
23.45
könnyű ezt mondani,hogy fogadd el magad,holott gondolom te is tisztába vagy vele,hogy manapság csak a külső számít. akár munkába is...
te aztán tudod milyen melltelenül élni, amikor melletted vannak a szép idomokkal megáldott nők, és mikor mellettük vagy kb úgy érzed magad mint egy kislány.vagy nem is érzed magad olyankor nőnek. nem csodálkozok,hogy sok nő inkább plasztikai sebészethez fordul. tudod a kis mell egy egész életre gátlást okozhat.és ez sajnos így is lesz?most mondj egy olyan picimellű nőt akit nem zavar,hogy kicsik a mellei?ha van is nagyon kevesen lehetnek...merthogy én egyet sem tudok.x)pedig vannak kismellű bnőim...
A természetesség ide vagy oda, ha lenne valami sokkal jobban érezném magam a bőrömben. Csak a műtéttől félek.
18.l
Én jól érzem magam úgy ahogy vagyok, bár már 18 évesen lógnak a melleim...
Szerintem ha megműtteti valaki magát, és úgy tetszik valakinek, akkor nem is ő tetszik.
Mindenki fogadja el magát olyannak amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!