Ha felhívnának, h nyertél egy palsztikai műtétet, akkor mi lenne az és miért? Jah és egyáltalán megműttetnéd magad?
Hát a mellem 80/G-s szóval z abszolút nem kell nagyobb sőt néha jobb lenne a kisebb. Viszont a füleim utálom emiatt nem
is hordok feltűzött hajat szóval azt megműttetném bár az amúgy is benne van az 5 éves tervben:D S te kedves kérdező?
Én már megműttettem magam, cic:)
És örülök neki nagyon,mert régen kövér voltam és negyed akkorák lettek a melleim ráadásul nagyon megereszkedtek és nem tetszett. Bár sajnos én azt a műtétet nem nyertem....
De ha felhívának,akk megmondanám,h ok,majd jövőre,mert addig fogynék újabb 10 kg-ot és 280 helyett 360 v 400 cc-t rakatnék és nem alacsony,hanem magas profilút. Jah és kifejezetten labda cicit. Am természetes van. Csak a labda jobban mutat pár ruhában,nekem az az esetem.
Comb, mell, fenék.
Nem tudnék válsztani, 1et nyernék, akkor a másik kettőre összeszedném valahogy a pénzt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!