Ha felhívnának, h nyertél egy palsztikai műtétet, akkor mi lenne az és miért? Jah és egyáltalán megműttetnéd magad?
Figyelt kérdés
Ha cici akkor természetes v labdás?2010. júl. 22. 15:27
11/17 anonim válasza:
hát az nagyon jó lenne ha nyernék :D amúgy a cicim műttetném meg 75/a-s :'(
12/17 anonim válasza:
Mellnagyobbítást! Én fogytam 10 kilót és a mellem megereszkedett, lóg, striás...
24/L
13/17 anonim válasza:
cicit csináltatnék magamnak, én a természetes méretét állítanám vissza, legyen természetes, de ne lógósan...:)
14/17 anonim válasza:
Én az orromat műtetném meg,nemigazán vagyok vele kibékülve:-(
15/17 anonim válasza:
Nem kimondottan plasztikai, de hajbeültetést kérnék, mert sajnos a szülésem után elszabadultak a hormonjaim, és nem az eredeti sűrűségnél álltak meg :-P
Ha azon túl lennék, a mellplasztikát is megfontolnám, bár szükségem nincs rá, csak a hiúság :-D
16/17 anonim válasza:
nem fogadnám el. nem érzem magam szépnek, csak... nem.
17/17 anonim válasza:
én az orromat plasztikáztatnám, meg lehet hogy fogom is, mert olyan turcsi...
van aki azt mondta hogy ez így illik az arcomhoz, de én úgy érzem, hogy nem való hozzám.
a többi testrészemmel nagyjából elégedett vagyok ( vagyis nem műtéti úton is formálhatom:D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!