Megműttetnéd a melled?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 18:22
11/47 anonim válasza:
sokáig vágytam rá, mivel nem túl nagyok a melleim. aztán jött egy barátom és annyira szeretett és mondta h épp az bennem a legjobb h természetesen is szép vagyok, nem kell sminkelnem, nem kell semmit se tennem azért h bolonduljanak értem. ez kisugárzás kérdése. és valóban, nem vagyunk együtt azóta már, de jól érzem magam, és rengetegen érdeklődnek utánam... ezt dobta a gép, nem hiszem h egy műmell kívánatosabb lenne.
12/47 cynic válasza:
Ne tegyétek, ne csesszétek el a természetes alakotokat...
13/47 anonim válasza:
Én körülbelül 10 kilót fogytam nagyon régen és akkor a mellem bánta...Ez szülés után lehet, hogy még rosszabb lesz...Majd meglátjuk, de barátomat nem zavarja, hogy milyen. Ha barátomat akkor sem foglya zavarni, akkor nagy az esély, hogy nem műttetem meg:)
14/47 anonim válasza:
Semmi esetre sem. Szerintem az a legjobb, ha ilyen... A természetes szépség a legfontosabb.
15/47 anonim válasza:
Ha lenne rá pénzem akkor megműtetném. De az se most lesz.
Nem akarok egész életembe gátlásos és félénk lenni a melleim miatt...
18.L
16/47 anonim válasza:
:)):))az a röhejes hogy meg oda írjatok hogy lányok vagytok.melyik pasi műtétné meg a mellet?:)) 20/L
17/47 anonim válasza:
a kor a lényeg az már csak másodlagos,hogy mellette van,hogy lány.
18/47 anonim válasza:
Szülés és szoptatás után tönkrementek a melleim végeztettem egy korrekciót ez 14 éve volt,hát mit monjak igen igen gyerekcipőben járt a plasztikai sebészet nálunk.Múltak az évek én egyre vékonyabb lettem a cicik bánták úgy alakúlt hogy "megengedhettem" hogy szilikon cicim legyen.Nagyon szép dekoratív szemet odavonzó melleim lettek,a normál keretek között maradva méretileg csak nagyon vékony a derekam ezért optikailag nagyobbnak látszanak(ennek 3 éve) Van még egy kis esztétikai hegesedésem de jelenleg nem fér bele a keretbe a rendbehozatala.Nem bántam meg a műtétet sokat javított az önértékelésemen.Azt nem pártolom hogy 18 évesen csinált cicije legyen valakinek,kivéve ha nincs egészségügyi problémája.Viszont azt hiszem hogy 30-as nőtársaim nagy része biztosabb lenne önmagában ha lehetősége lenne választani szeretné e vagy sem(anyagiaktól mentesen!)
19/47 anonim válasza:
hááá öléggé ráférnye mán kicsinytet lóóóugós csak ugye hátt nincs péz mer odaadtam a Jóuzsinak (a katonnának) hogy vígre le tuggyon mennyi a strandra!
üdv babi néni L/84
20/47 anonim válasza:
Igen megműttetném.
Utálom, nagyon picik. Nem nőies.
18 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!