Hogyan szúrjam át magamnak a fülem?
Figyelt kérdés
Mennyire fog fájni? Lefertőtlenített arany fülbevalót szeretnék beletenni, az jó?2017. okt. 6. 08:57
1/7 anonim válasza:
Én megkértem rá a barátnőmet, magamnak nem tudtam. Parfümmel lefújtuk a fülem meg egy biztosítótűt. Nem volt vészes, utána alkohollal/parfümmel gyakran fertőtlenítsd, hogy ne gyulladjon be.
2/7 anonim válasza:
Én hústűvel csináltam, rettenetes volt, nem ajánlom senkinek.
4/7 anonim válasza:
Ne már, max. ötezerért kiszúrják fülbevalóval együtt.
5/7 anonim válasza:
Én júniusban furattam bele az eredeti 1-1 lyuk mellé még párat és én azt javasolnám, hogy menj el és ne magadnak csináld, ráadásul viszonylag olcsó volt ( ahol én csináltattam ott 2 lyuk +két fülbevaló 3500 Ft volt)
6/7 anonim válasza:
Kell egy tű, ha fecskendőhöz van és új az a jobb de megteszi egy varró tű is ha fertőtleníted.(pl szesszel, hővel)
Hogy kevésbé fájjon egy jégkockát tartasz a fülcimpád mellé, ha már eléggé "lefagyott" akkor lehet döfködni :D
7/7 anonim válasza:
Hááát talán fúró géppel a legalkalmasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!