Hogyan szúrjam ki magamnak a fülem?
Az a fő gond hogy nem lesz pontos plusz ha te csinálod és neked is fáj sokkal nehezebb, a piercer egy pillanat alatt átszúrják a tűt és túl is vagy a nehezén. Plusz általában nem jó eszközzel csinálják, van aki belövős fülbevalót átnyom (ez lennék én a 8 füllyukamból 2-nél) ,van aki hústűt, biztosítótűt, varrótűt és más éles barmmságot amit a ház körül talál és erre teljesen alkalmatlan.
Ha tényleg nem lehet eltántorítani aliexpressen lehet rendelni egyszerhasználatos fülbelövőt, steril lezárt csomagban jön, rendelsz hozzá gumikesztyűt és mégegyszer lefertőtleníted, nem mondom hogy atombiztos de ezzel van a legkisebb kockázata. Amúgy piercing szalonban már 3000-ért is lőnek be egy pár fülit szóval nem olyan nagy tétel azért.
#8 igen én meg belövő fülit így a'la natura kézzel átnyomtam miután lejegeltem és vodkával letisztítottam, az első jó lett a másodikat elcsesztem és fél év volt mire begyógyult addig meg folyamatosan szivárgott.
Persze, lehet otthon max rosszul szúrod, elfertőződik, nem lesz szép ha begyógyul, végülis egy nő valahol a harmadik világban egy üveg kemény pia után magán végzett el császármetszést otthon, mind ő mind a gyerek jól van, végülis azt is lehet otthon, na megyek is apám fűrészéért, nyitok a garázsban egy műtőt, valaki csak túléli tehát működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!