Bianka122 kérdése:
Segítséget kérni hogy szurjam itthol ki a fülem magamnak? 14 ÉVES vagyok és nem akarok üzletbe menni
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 16:01
1/9 anonim válasza:
Miért nem akarod profival szúratni?
2/9 anonim válasza:
Inkább szánj rá egy kis pénzt és menj szakemberhez..
3/9 anonim válasza:
Ne szúrd magadnak. Borzasztóan fájdalmas és ha rossz helyen szúrod, ideget találsz el, kitudja milyen betegségeid lehetnek miatta.
Kozmetikus belövi 2500 ft-ért (fülbevalóval együtt) és csak egy kattanást hallasz.
4/9 anonim válasza:
Sehogy, mert átszúrhatsz fontos akupresszúrás pontokat a füledben. Menj szakemberhez, aki tudja, hol lehet átszúrni, semmiképp ne csináld magadnak.
5/9 A kérdező kommentje:
azért mert nem akarok bemmeni belövetni én magamnak szeretmém :D
2014. aug. 11. 17:45
6/9 anonim válasza:
Gombostű az csá.:D Az egyik osztálytársam matekórán átszúrta a másiknak...mindkettőt..xddd Amúgy én se ajánlom,hogy magadnak csináld.
7/9 anonim válasza:
Nézd találtam neked egy videót: https://www.youtube.com/watch?v=gcwWo8Lz1n8
8/9 anonim válasza:
Gratulálok, majd akkor is legyél ilyen önálló, ha elfertőződik. Nem ijesztgetlek, de egy lyukat készülsz szúrni a füledbe. Jó eséllyel nem fog leesni a füled, de nem ér meg pár ezer forintot, hogy steril körülmények között bökje át egy profi? A piercer törekvéseidet hagyd későbbre, most bízd magad egy profira.
De ha nagyon elszánt vagy, akkor legalább csináld rendesen, gyógyszertárban vett, steril tűvel, orvosi fém fülbevalóval, steril gumikesztyűvel meg egyb szépségekkel.
9/9 anonim válasza:
Ha magadnak csinálod, nagy esélyed lesz, hogy nem egyforma helyen lesz a kettő, pár milivel méshol lesz a másik. Ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!