Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Plasztikai műtéttel is lehet...

Plasztikai műtéttel is lehet kockás hasat csinálni?

Figyelt kérdés
Már több mint három éve edzek és folyamatosan tudtam fejlődni.Eleinte 174 cm re voltam kb 48 kiló,szóval tényleg nagyon vékony.Próbáltam minél több tömeget felszedni és ugy három év után 85 kilóra felmentem,folyamatosan hónapról hónapra próbáltam fejlődni és ez azért nagyjából sikerült is.Nyilván volt rajtam valamennyi zsír de nem sok,minden izom tök jól kijött,de azért a hasamon látszódott valamennyire hogy van felesleg is.Gondoltam elkezdek diétázni már van elég tömeg rajtam.Edzővel meg egy dietetikussal is beszéltem ők rakták össze az étrendet amit be is tartok.Lement kb 8 kiló rólam.Nagyjából hetente ment le egy kiló,és ugyanolyan,vagy nagyobb súlyokkal dolgozok mint diéta előtt szóval izomból nem hiszem hogy sokat buktam.Minden tök jól kijött,a karomon az erek meg formára is jobb lettem szerintem.A hasam az egyetlen amin semmi se látszódik :( lapos meg minden,kb semmi zsírt nem találok rajta de mégse kockás pedig nyárra azt akartam,mert tök jól nézne ki.Nem tudom hogy diétázzak e még,mert nem szeretnék még több tömeget veszíteni mert nagyon nehezen tudok hízni.Lehet én vagyok hülye hogy ennyit foglalkozok,de három éve folyamatosan figyelek a kajára,kb egy edzést se hagytam ki,és azért szeretnék már,ha jót nem is,de legalább egy átlagos izmos testet.Műtéttel meg lehetne valahogy csinálni a hasamat?Olvastam már ilyenekről de nekem kb alig van ott izom,vagy nincs is hiába hasazok rendszeresen.
2017. júl. 2. 08:14
 1/4 Cortez70 válasza:
Olyan, nincs hogy neked nincs hasizmod, akkor összeesnél, fel sem tudnál kelni hasizom nélkül. Neked is kockás nyugi, csak van ott még zsír. Hiába hiszed, hogy nincs zsír rajtad.
2017. júl. 2. 08:23
 2/4 A kérdező kommentje:
És mennyit ideig diétázzak még?Nem az hogy nem bírnám tartani a kaját,azzal sose volt gond.Egyszerűen nem akarok megint túl vékony lenni
2017. júl. 2. 08:27
 3/4 Cortez70 válasza:
Amíg nem leszel kb 9-10 % testzsiron. Nem vesztesz sok izmot ha lassan fogysz.
2017. júl. 2. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Sőt, drótkerítéssel is!

[link]

2017. júl. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!