Az lehetséges hogy valakinek egyáltalán nem lehet kockás hasa?
Figyelt kérdés
Régóta,már lassan négy éve edzek.Folyamatosan tudtam fejlődni.Kb 48 kg voltam mikor elkezdtem 175 centis magassággal... Tehát tényleg nagyon vékony voltam.Most egy két héttel ezelőtt voltam olyan 86 a kiló és aránylag még akkor is száraz,és kb minden izmom jól néz ki a hasamat leszámítva.Elkezdtem életembe először diétázni.Eddig ugye azért nem lehetett mert tényleg elég kicsi voltam szóval nem lett volna értelme.Most még szárazabb lettem de a hasamon kb semmi változás.Nincs rajta sok zsír,sőt lassan már semmi nincs rajta mégse látszódik semmi :( lehetséges hogy soha nem lesz normális a hasam?2017. jún. 8. 22:48
1/7 anonim válasza:
Hát ha te 175 centihez már 85 kiló voltál és "aránylag száraz" az érdekes, hogy kontúrja se volt a hasizmodnak. Az már elég jó tömeg ehez a magassághoz. Így látatlanba nem tudok okosat mondani.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát lapos meg minden de nem tudom,nem kockás.Minden más izmom szépen formásan kijött de a has valamiért nem.Lehet hogy genetikailag ilyen vagyok?
2017. jún. 8. 23:32
3/7 anonim válasza:
Hát olyan nincs, hogy nincs hasizmod. Még ha nem is edzed direktbe külön a felhúzásnál, guggolásnál stb terhelődik egy csomót. Meg hát alapból látszódnia kéne valaminek ha nem magas a tzs.
4/7 Cortez70 válasza:
Nincs ilyen, hogy valakinek nincs hasizma. Neked is onnan jön le utoljára a zsír, az a gond.
5/7 anonim válasza:
175 centihez a naturál határ olyan 80 kg, de az már komoly színpad forma, simán versenyképes (Atletik határ).
Én így látatlanban is amondó vagyok, hogy van rajtad úgy minimum 10, de inkább 15 kg felesleg. Ez lehet nem a hasadra összpontosul, de a törzseden mindenképp ott van.
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg van annyi én már nem tudom :D Multkor voltam egy dietetikusnál aki foglalkozik edzéssel is ő írta nekem az étrendet.De ő is azt mondta hogy alig van zsír amit le tudnék adni.Szóval már tényleg nem tudom mit kéne csinálnom ezzel.
2017. jún. 9. 18:22
7/7 anonim válasza:
Kép alapján jobban meg lehetne mondani, hogy zsíros vagy e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!