Mellnagyobbításra készülök, de ebben senki sem támogat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most 17éves vagyok,14 voltam, amikor elkaptam egy betegséget, ami következtében úgy lefogytam, hogy a melleim teljesen eltűntek, mindössze 38kilósra fogytam, és már akkor 170cm magas voltam, két hétig kórházban is voltam.(Elképzelhetitek hogy néztem ki)Mostmár visszanyertem a súlyomat, most 50kg vagyok, de a melleim nem nőttek vissza. Az orvos azt mondta hogy a koromra való tekintettel esélyem sincs hogy mellem nőjjön. Elhatároztam hogy megműttetem magam ha betöltöm a 18-at, de a szüleim nem támogatnak, mert hogy így is szép vagyok. De nincs mellem, még az AA-s melltartó is nagy! Amióta beteg voltam, barátom se volt, pedig előtte népszerű voltam. Mit tegyek?2010. máj. 11. 13:02
31/33 anonim válasza:
ne javasoljátok már egy 17 éves lánynak, hogy hormonális szerekkel kísérletezzen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez borzasztó felelőtlenség.
mielőtt megfogadod ezeket a válaszokat kérd ki az orvosod véleményét!!!
32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget, persze beszélek az orvossal, hogy mit gondol. Amióta legutóbb írtam, sikerült felszednem 1,5 kg-t! (meghúztam a térdem, és kénytelen vagyok pihentetni), de mostmár nem is érdekel annyira. Ilyen vagyok és kész! ;) Aki szeret, fogadjon el így. és kész! Magamért szeressen, nem a melleim miatt!
2010. máj. 20. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!