Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellfelvarrás+nagyobbításra...

Mellfelvarrás+nagyobbításra készülök, ezzel kapcsolatban voltam az Aesthetica szalonban, de engem nem győztek meg. Van valakinek tapasztala velük kapcsolatban és ha igen melyik orvossal pontosan?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 16:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Az orvoskkal nincs gond, ők kiválóak a szakmában. Viszont maga az Aesthetica... hát mit mondjak, én alig bírtam őket lerázni, nyomulnak rendesen, nagyon nem ajánlom őket. Ráadásul drágák, mivel a műtéteket a Telki magánkórházban végzik, ahol már azért is 20 ezer Ft-ot elkérnek, hogy csak rádnéznek. Menj inkább állami kórházakba (ezeknek az orvosoknak a zöme államiban is dolgozik), ott jóval olcsóbban megúszod és ugyanolyan színvonalas munkát végeznek. Aestheticáról még annyit, hogy nekem az volt az első hely, ahova elmentem, utána jártam még jó pár rendelőben, de sehol nem kértek "előleget" a műtétre, csak az aestheticánál. szóval már ez is sokat elárul az üzleti filozófiájukról...
2010. jan. 2. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!