Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbításra készülök,...

Mellnagyobbításra készülök, de ebben senki sem támogat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most 17éves vagyok,14 voltam, amikor elkaptam egy betegséget, ami következtében úgy lefogytam, hogy a melleim teljesen eltűntek, mindössze 38kilósra fogytam, és már akkor 170cm magas voltam, két hétig kórházban is voltam.(Elképzelhetitek hogy néztem ki)Mostmár visszanyertem a súlyomat, most 50kg vagyok, de a melleim nem nőttek vissza. Az orvos azt mondta hogy a koromra való tekintettel esélyem sincs hogy mellem nőjjön. Elhatároztam hogy megműttetem magam ha betöltöm a 18-at, de a szüleim nem támogatnak, mert hogy így is szép vagyok. De nincs mellem, még az AA-s melltartó is nagy! Amióta beteg voltam, barátom se volt, pedig előtte népszerű voltam. Mit tegyek?
2010. máj. 11. 13:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
40%

mi az a sok, amit eszel? leírod az egy napi étrended? mit sportolsz? képet rakj fel!

171 cm-hez nagyon kevés az 50 kg, lehet kellene dietetikustól segítséget kérj egy kis hízáshoz

2010. máj. 11. 14:44
 22/33 A kérdező kommentje:

A mai étrendem idáig:

Reggeli: két szendvics vajjal, szalámival, paradicsommal+ 1 pohár tej

Ebéd: 1 nagy tányér húsleves, 1 tányér spagetti, +2 kakaóscsiga

És jelenleg egy hatalmas adag pattogatott kukoricát eszek.

Sport: futok, agilityzek, atletizálok. Még valami?

2010. máj. 11. 15:27
 23/33 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem jókat eszel, de ha ilyen gyors az anyagcseréd, akkor növeld a húsbevitelt. Amúgy a futástól meg távolugrástól nem lehet komoly izmokat felszedni, mivel ezek zsírégető sportok. Neked bizony súlyokat kéne emelgetned meg ilyenek. Alakformálást javaslok.

Amúgy a melleid miatt ne aggódj 25 éves korodig. A legtöbb lány különben is felszed 5-6 kilót 20 év után.

2010. máj. 11. 17:05
 24/33 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy erősödjön a felsőtested, igen jó sport az úszás és az evezés, illetve ha van rá lehetőséged, akkor jól megpakolt hátizsákkal másszál hegyet. Erősödnek tőle a váll- és a hátizmaid, akármennyit eszel, nem zsír lesz belőle, hanem izom. Jó ötlet a fogamzásgátló. De ha majd szűlsz és szoptatsz, ez a mell-probléma úgyis megoldódik. Várj néhány évet és nem kell szilikon.
2010. máj. 11. 17:42
 25/33 anonim ***** válasza:
még a kép jöhetne rólad + ehetnél tízórait és uzsonnát, több hús, több tejtermék és zöldség gyümölcs...pl zöldségmártogatós fokhagymás joghurttal ;) és az úszás amit írt az utolsó, tényleg jó, a mellizmaidat erősíti és kiemeli a melleidet
2010. máj. 11. 18:37
 26/33 A kérdező kommentje:
Én szinte egész nap eszem, aki ismer az tudja, csodálkoznak is, hogy annyi kajától miért nem hízok el.
2010. máj. 11. 19:06
 27/33 anonim válasza:

szerintem a legszebb híresség Keira Knightley. pedig neki aztán végképp semmi melle sincs. ez egyáltalán nem jelent semmit, attól még lehet gyönyörű arcod, alakod.

először mindenképp próbálj nem foglalkozni vele. ha fiúknál elbizonytalanodsz miatta mond magadba, hogy leszarom, így is szép vagyok. tényleg!!! ne foglalkozz vele.

azonban ha mindenképp meg szeretnéd műteni (mert ez is érthető szerintem) akkor várj még néhány évet (23ig) mert addig fejlődik a szervezeted. még ha nem is nő a melled, addig nem érdemes beavatkozni. legjobbakat!

22/F

2010. máj. 13. 12:52
 28/33 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van Keira tényleg gyönyörű és neki tényleg nincs melle, ilyen pl. még Gwyneth Paltrow is - nézd csak meg a Szerelmes Shakespeare-t, a szerelmes jelenetnél látni is. Amúgy az orvosod elég hülye lehet, mert 25 éves korig nő a mell.
2010. máj. 15. 00:04
 29/33 anonim ***** válasza:
Van olyan 34 éves hölgy ismerősöm, akinek alig van melle, mégis boldogan élnek az élettársával. És nem rakat be szilikont.
2010. máj. 15. 22:17
 30/33 anonim ***** válasza:
szia! végigolvastam a válaszokat. A Diane35től nekem is nőtt a mellem, előtte B-s kosarat hordtam, utána lett C, D-s, attól függ, hol vettem, de szemmel láthatóan nagyobbak lettek. Viszont mivel a dianenak tényleg nagy a hormontartalma a többihez képest, fel is szedtem pár kilót. Nekem nem erre lett volna szükségem, de neked lehet, hogy jót tenne! egy implantátumot cserélni kell 8-10 évente. Gondolod hogy 26-28 évesen még kés alá feküdnél és ha terhes leszel, ki kéne venni? és utána, és utána is műtét..nem foroghat két mell körül a világ... előbb próbálkozz ilyen hormonális módszerekkel!
2010. máj. 16. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!