Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbításra készülök,...

Mellnagyobbításra készülök, de ebben senki sem támogat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most 17éves vagyok,14 voltam, amikor elkaptam egy betegséget, ami következtében úgy lefogytam, hogy a melleim teljesen eltűntek, mindössze 38kilósra fogytam, és már akkor 170cm magas voltam, két hétig kórházban is voltam.(Elképzelhetitek hogy néztem ki)Mostmár visszanyertem a súlyomat, most 50kg vagyok, de a melleim nem nőttek vissza. Az orvos azt mondta hogy a koromra való tekintettel esélyem sincs hogy mellem nőjjön. Elhatároztam hogy megműttetem magam ha betöltöm a 18-at, de a szüleim nem támogatnak, mert hogy így is szép vagyok. De nincs mellem, még az AA-s melltartó is nagy! Amióta beteg voltam, barátom se volt, pedig előtte népszerű voltam. Mit tegyek?
2010. máj. 11. 13:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
40%
hm... szedsz fogamzásgátlót? Ha nem, az lehet hogy megindítani a mellnövekedésedet... (egy nagyobb hormontartalmú). A helyedben kipróbálnám, mielőtt megműttetem magam.
2010. máj. 11. 13:42
 12/33 anonim ***** válasza:
*indítaná
2010. máj. 11. 13:42
 13/33 anonim ***** válasza:
14 évesen 3 éve voltál 170 cm - most 17 vagy és nyilván több, mint 170 cm, + 50 kg vagy - ez kb némi bőr + csont, meg minimális izom...nem hiszem, hogy izmos lennél...kérek képet, mert kíváncsi vagyok, fejet takard ki, akkor nem ismer meg senki
2010. máj. 11. 13:43
 14/33 anonim ***** válasza:
40%
Diane 35 nevű fogamzásgátló csodákra képes. Nekem komoly hormonproblémák miatt kellett szednem 18 évesen egy évig, 1-2 héten belül 2 számmal megnőtt a mellem, ilyen is maradt.
2010. máj. 11. 13:44
 15/33 anonim ***** válasza:
76%
nekem meg nem nőtt a mellem a diane-tól ;)
2010. máj. 11. 13:44
 16/33 anonim ***** válasza:
40%
Az, hogy nő-e valakinek a melle a gyógyszertől egyénfüggő is, de szerintem egy próbát megér
2010. máj. 11. 13:45
 17/33 anonim ***** válasza:
76%
remélem, van azért felelős orvos még és nem írja fel neki potyára...a diane ugyanis nem fogamzásgátló, hanem hormonproblémás lányoknak adják, akik túlzott mennyiségű androgén hormonnal rendelkeznek
2010. máj. 11. 13:49
 18/33 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is próbálj meg fogamzásgátlót íratni.Valamint picit egyél többet ,mert nem ártana még oda pár kiló. Én 165cm vagyok 52 kg és még rámis elférne. Szülés után is nőni fog a melled.Anyukámnak szülésenként 1 számot nőtt.
2010. máj. 11. 13:56
 19/33 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy most 171cm magas vagyok, és 50kg. Tehát 1cm-t nőttem. Ha többet ennékj, akkor kienném a szüleimet a vagyonukból, mert többet eszek mint a sógorom és apám együtt véve. De amúgy nem szedek fogamzásgátlót, de majd mondom anyunak hogy beszéljünk az orvossal, hogy ő mit gondol erről. Köszi!
2010. máj. 11. 14:06
 20/33 anonim ***** válasza:
76%
13:44-es vagyok. A Diane-t sajnos még elég sok orvos felírja fogamzásgátlóként is (dokim szerint azért, mert ez a legolcsóbb), de csak terápiás célra lehetne használni, nagyon magas a hormontartalma. Én PCOS miatt kaptam.
2010. máj. 11. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!