Mit csináljak vele? Annyira idegesít.
Nagy az orrom, nem ilyen nagyon nagy, vagy fura a formája.. aztán valaki azt mondta egy ismimnek hogy pinokkió vagyok.. kiborultam. mit csináljak ?
14/L
szia:)
ahogyan írták már, még nagyon fiatal vagy, tök sokat fog még változni az arcod meg minden:)
hidd el, hogy az életben nem az orr milyensége számít igazán...:)
majd az igazi barátaid és az igaz szerelmed, pont úgy fog szeretni ahogy vagy, amilyen orrod:)
és ez a legfontosabb, mert róluk tudni fogod, h tényleg szeretne:)
amúgy lehet, hogy tök szép az orrod, csak túl sokat nézegeted és már teljesen másnak látod:)
és hogy azt mondta valaki h pinnokio vagy?tudod mit?most nem szépen fogom kifejezni magam de: szard le!
mindenütt vannak hülye, irigy emberek...akik csak ahhoz értenek, h kritizálják a másikat...még abba is belekötnek a másikon, amivel nincs is semmi baj:)
és ha lány mondta ezt a dolgot...akkor meg tuti h irigységből mondta...
nagyon szép és értékes csaj vagy, ez ne feledd:)
tessék mosolyogni, és ne foglalkozni mások hülye véleményeivel:)
sok sikert:)
fogadd el az arcod olyannak amilyen!
nekem picike gömbölyű orrom van, aminek alapból örülök de van egy "barátnőm", akinek mellesleg akkora orra van mint a Titanic, elkezdte cikizni hogy "az orrod kicsi és ronda.hmm.. olyan mint az XY-é (a legcsúnyábborrú csaj az osztályban) csak kisebb és gömbölyűbb(=csak rohadtul nem olyan)." mire én "ezt te mondod?? te??" közben a kezemmel mutattam hogy mekkora orra van" erre ő "nekem tök normális orrom van. ez egy átlagos orr." most akkor erre mit mondjak?:D nyilván csak féltékeny mert méteres orra van és tiszta pattanás a feje, de akkor is szánalmas.
bocsi ha hosszú lett, de ezzel azt szeretném mondani hogy lehet hogy az illető csak féltékeny rád valamiért ezért megragadta a gyengepontodat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!