Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit csináljak vele? Annyira...

Mit csináljak vele? Annyira idegesít.

Figyelt kérdés

Nagy az orrom, nem ilyen nagyon nagy, vagy fura a formája.. aztán valaki azt mondta egy ismimnek hogy pinokkió vagyok.. kiborultam. mit csináljak ?

14/L

2010. ápr. 22. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, még 14 vagy, így elég sokat fog még változni az arcod. Amúgy te hogy látod, szerinted tényleg pinokkió vagy?:)
2010. ápr. 22. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is elég nagy karakteres orrom van! Egy darabig zavart aztán megbarátkoztam vele már én is nevetek néha a nagy orros poénokon! Meg akartam műtetni az orvos kisebb orrokat tett az arcomra számítógéppel és rájöttem h nem kell nekem az a műtét igy vagyok én én! Mindenkiben találnak a gonosz, rosszindulatú hibát ha bántani akarják! Ha nem az orrod akkor piszkálnák a füled a szád a szemed az alakod vagy bármit. Nem kell velük foglalkozni fogadd el magad és tegyél a hegyére egy kis pirt úgy jobban mutat:))
2010. ápr. 22. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

szia:)

ahogyan írták már, még nagyon fiatal vagy, tök sokat fog még változni az arcod meg minden:)

hidd el, hogy az életben nem az orr milyensége számít igazán...:)

majd az igazi barátaid és az igaz szerelmed, pont úgy fog szeretni ahogy vagy, amilyen orrod:)

és ez a legfontosabb, mert róluk tudni fogod, h tényleg szeretne:)

amúgy lehet, hogy tök szép az orrod, csak túl sokat nézegeted és már teljesen másnak látod:)

és hogy azt mondta valaki h pinnokio vagy?tudod mit?most nem szépen fogom kifejezni magam de: szard le!

mindenütt vannak hülye, irigy emberek...akik csak ahhoz értenek, h kritizálják a másikat...még abba is belekötnek a másikon, amivel nincs is semmi baj:)

és ha lány mondta ezt a dolgot...akkor meg tuti h irigységből mondta...

nagyon szép és értékes csaj vagy, ez ne feledd:)

tessék mosolyogni, és ne foglalkozni mások hülye véleményeivel:)

sok sikert:)

2010. ápr. 22. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
17%
szerintem hagydd el véletlenül a fejedet az aluljáróban:)
2010. ápr. 23. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

fogadd el az arcod olyannak amilyen!

nekem picike gömbölyű orrom van, aminek alapból örülök de van egy "barátnőm", akinek mellesleg akkora orra van mint a Titanic, elkezdte cikizni hogy "az orrod kicsi és ronda.hmm.. olyan mint az XY-é (a legcsúnyábborrú csaj az osztályban) csak kisebb és gömbölyűbb(=csak rohadtul nem olyan)." mire én "ezt te mondod?? te??" közben a kezemmel mutattam hogy mekkora orra van" erre ő "nekem tök normális orrom van. ez egy átlagos orr." most akkor erre mit mondjak?:D nyilván csak féltékeny mert méteres orra van és tiszta pattanás a feje, de akkor is szánalmas.

bocsi ha hosszú lett, de ezzel azt szeretném mondani hogy lehet hogy az illető csak féltékeny rád valamiért ezért megragadta a gyengepontodat.:)

2010. ápr. 25. 15:26
 6/7 anonim válasza:
Ne hazudj annyit!
2010. aug. 1. 01:31
 7/7 anonim válasza:
Én is igen nagy orral rendelkezem sőt még egy pici dudor is van rajta :) Régebben engem is sokat csúfoltak általánosban meg minden, de hidd el, hogy mondjuk középiskolába a kutyát se fogja érdekelni.:P És tényleg, ha nem lenne az orrod nagy másba kötnének bele.Én már elfogadtam, hogy ilyen marad, de aztán a gégészeten észrevették, hogy orrsövényferdülésem is van ami eléggé durva (levegőt nem kapok) szóval 2 év múlva "muszáj" megműteni. De persze azért örülök neki:$ Lényeg, hogy fogadd el magad és más is elfog.:]
2010. aug. 20. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!