Mit csináljak vele, ha már engem is idegesít?
mindenki a maga sorsáért felelős. mond meg neki a véleményedet-1x utoljára-aztán h csináljon amit akar,de téged hagyjon ezzel a témával,nem a te életed hanem az övé,nőjön fel.
ezzel nem tudsz mit kezdeni sajnos. majd magától rájön h bután viselkedik,és nem ilyen a normális kapcsolat.
Az ő problémáját nézve: ennek a kapcsolatnak így nincs jövője, hagyja ott, már csak azért is, mert ennél jobban megalázni nem is tudná a srác.
A te problémádat tekintve: közöld a véleményed, aztán ha legközelebb is megkérdezi, válaszold azt, hogy már megmondtad, mit kellene tennie.
Tedd helyre. Határozottan mondd meg neki, hogy rossz nézni, ahogy lealacsonyítja és hagyja magát megalázni, ha neki ennyire belefér hogy lábtörlőnek használják, akkor lelke rajta, de téged hagyjon ki belőle, mert ez szánalmas.
Meg fog sértődni, de legalább leakad róla, és az is lehet, hogy észhez tér. Ezen a szinten már nem az a barátság, ha mindent ráhagysz, hanem ha szembesíted a tényekkel (lásd fent).
én megmondanám kerek-perec, hogy naivan viselkedik.
csalta a gyerek, többször, mégis visszafogadta.
ezzel megalázta magát nem egyszer, hagyta, hogy palira vegyék.
azt is megmondanám, hogy szívesen meghallgattam, tényleg, de azért nem vagyok lelki szemetes. döntse már el, mit akar!
megmondanám, én hogy döntenék, hogy rég elhagytam volna a srácot, nem kepesztenék utána.
ezek után rejtve lépnék msn-re.
így nem zaklatna, csak akkor írna, ha én akarnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!