Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 14 évesnek elvállalnak plaszti...

14 évesnek elvállalnak plasztikai mütéteket?

Figyelt kérdés
nemsokára 15 éves leszek egy nagyon pici a cicim és nem nö semmit :(. vékony vagyok alacsony a BMI-m is de hízni meg nem tudok. olvastam hogy az ededkomeny az segit..valakinek van más tippje? es már sosem fog nöni többet? rosszul erzem magam miatta.

2016. júl. 26. 10:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
bocsi 14 éves
2016. júl. 26. 12:43
 12/15 anonim válasza:
Én irigyellek... 15 vagyok, és akkorák a melleim mint a ház, úgy zavar, hogy futás közben is ott lifegnek (vagy hogy írjam..) kézilabdázok, és ha ott eltalál egy labda sem kellemes.. örülj magadnak, meg még fog az nőni, felesleges már most elbaszni a tested. :)
2016. júl. 26. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
14 évesen nekem se volt semekkora. 19 éves koromra megnőtt.
2016. júl. 27. 11:15
 14/15 A kérdező kommentje:
ja..
2016. nov. 5. 11:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Atya eg!!! 14 evesen azt se tudtam mi az a szex... hova fajult el a vilag!!!!! Jajj kepzeld nekem 21 evesen se volt cicim es megdolgoztam erte es befekudtem sebeszhez. 14 evesen ne ezen tippekedj. Vagy kur*a leszel
2017. febr. 4. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!