Egy plasztikai (orr) sebész szokott egészségügyi esetekkel is foglalkozni?
Nekem van egy púp az orromon, de bajom van a légzéssel is. Ezt kiszeretném vizsgáltatni, de olyannal, aki ért is hozzá és nem több hónapig tart maga a kórlap elkészítése.(Más problémával jártam így.) Szeretném, ha egy olyan orvos kezelne, akin valamennyire látszik is, hogy érdekli, még ha külön kell is neki fizetni.
Összefoglalva: Kivizsgálást, összevont műtétet hajlandó végezni egészségügyi -pl ferde septum- és szépészeti -(orr)rhinoplasztika- okokból egy plasztikai sebész, vagy a kivizsgálást ugyanúgy hónapos időpontkérések után végezné, hogy megmondja egy nemtörődöm pedofil az egyértelműt?(Rossz tapasztalataim vannak...)
Tudom, hogy nem minden orvos olyan, de én pont az ilyeneket fogtam ki, illetve az időpontkéréseket és az oda-vissza szaladgálást is elkerülném, amennyire csak lehetséges.
Egy "plasztikai" sebész elsösorban egészségügyi esetekkel foglalkozik és a kozmetikai jellegüek csak mellékesen vannak programban, mégha sokszor ezek is vannak számszerüen többségben.
A "pedofil" kitétel viszont sehogysem értelmezhetö, hogyan került a szövegbe? Vagy - szokás szerint - neked sincs fogalmad arról, hogy ez mit jelent?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!