Mennyi idő alatt van meg tb-re egy mell plasztikai?
Szerintem ne reménykedj, hogy erre megkapod a tb támogatást. Félre ne érts, nem gúnyolódni akarok,én is ugyanezzel a problémával küzdök. Több orvos is arról tájékoztatott, hogy ennél súlyosabb problémákra sem szoktak tb támogatást kapni. Szóval ez csak elméleti síkon működik.
Egyébként szerintem te is próbálj meg a háziorvosnál tájékozódni. Tőle kell beutalót kérni a plasztikai sebészetre, ahol a sebész a vizsgálat és konzultáció után közvetíti a kérést az OEP felé, illetve nála felteheted a kérdéseidet. Hogy van-e rá esély egyáltalán, mennyi idő az ügyintézés...stb.
Azért én sem adtam még fel, fogok még futni pár kört az ügyben, csak sajnos most egy ideig nem volt fizetve a tb-m. De kérlek mindenképpen tájékoztass a fejleményekről, hátha neked sikerül. :)
27 éves vagyok, és nekem is szörnyű csőmelleim voltak.
Mind tudjátok mennyi lelki nehézséggel jár ez (kivéve a trollkodót).
5 hónapja estem át a műtéten. Csodaszép lett az eredmény. Sokáig el sem hittem, hogy mit látok a tükörben. Szépen kerekedő melleket, normális méretű mellbimbóval és minden ott van és úgy áll, ahogy kell.
Úgy tudom a TB valóban támogatja, mert fejlődési rendellenesség. De én nem akartam. Ha már ennyit szenvedtem a melleimtől, akkor a legjobbat akartam magamnak. A legjobb sebészt, a legjobb beültethető anyagot, a legjobb körülményeket, a legmodernebb eszközöket, a legtöbb kontrollt és oda figyelést a műtét után.
Közel 10 évig keresgéltem (persze nem éjjel-nappal, csak időszakosan) mikor megtaláltam azt a sebészt, akinél jobbat egy csőmellű lány nem is találhatna.
Akkor még nem tudtam, de ma már tudom, hogy ennek a sebésznek ez a kedvenc műtétje. Mert egyrészt számára is kihívás, másrészt nem egy egyszerű szépészeti beavatkozásról van szó, hanem ebben az esetben az elégedett páciens sokkal többet kap egy pár szép mellnél. Olyan dolgokat adhat nekünk, ami sosem volt. Magabiztosság, remények stb stb. Ti is tudjátok... Rengeteg ilyen műtétet végzett már, és szebbnél szebb eredményei vannak.
Az én imádott sebészem dr. Pataki Gergely volt, akinek naponta hálás leszek míg élek!
És amit szintén alig hiszek el, hogy végre nem zavar, ha belátnák a polóm alá egy óvatlan mozdulatnál. Nem fogom a mellkasomhoz minden alkalommal mikor lehajolok valamiért, nehogy valaki meglássa mit rejt a felső...
Barátkozom a fürdőruha gondolatával is már, mert sosem volt. Sosem jártam strandra. Most ismerkedő fázisban vagyunk :)
Azért nem lehet ilyen gyorsan átlendülni egyik véglettől a másikig.
És a legjobb, hogy alig várom, hogy ismét rám találjon a szerelem és életemben először büszkén vehessem le a melltartómat :)
Szóval én mindenkit bíztatok, mert nekünk is jár, hogy igazi nőnek érezzük magunkat!
Ha bárkinek kérdése lenne, írjon nyugodtan privát üzit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!