14 évesnek elvállalnak plasztikai mütéteket?
Szia!!!!
Nekem anno 16 éves koromig semmi mellem nem volt… mindenkinek az osztályban már volt, melltartót hordtak, de nekem még nem volt mit beletenni 16 éves korom után indult meg a mellnövekedés nálam és most 85D-s melltartót hordok (És egyébként tök vékony vagyok) … Szóval korai a plasztika szerintem, meg én vhogy természetellenesnek tartom, de ezt mindenkinek maga kell eldöntenie. Nem csinálnak ilyen jellegű plasztikai műtétet még a korod miatt.
Istenem hogy fordulhat meg egy kislány fejében hogy szilikon melleket akar-.-
Olvass már egy kicsit utána a tinédzserkornak... Meg úgy mindennek alapból
Akár 21 éves korig is nőhet mindened, de lehet hogy alapból kismellű vagy, főleg ha a családban is sokan azok. Elég rossz jövőképed lehet akkor, ha már ennyi idősen képes lennél kés alá feküdni. 7 évvel vagyok csak idősebb nálad, de már meglátszik a generációs különbség. És előjön az a híres mondat, hogy "mikor ennyi idős voltam", és ez tényleg helytálló. Nekünk eszünkbe nem jutott volna hogy megműtessük magunkat, a felvételik miatt aggódtunk.
Nem, nem vállalnak a korod miatt, sőt szerintem ki is röhögnek az orvosok (még ha nem is a szemedbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!