Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 14 évesnek elvállalnak plaszti...

14 évesnek elvállalnak plasztikai mütéteket?

Figyelt kérdés
nemsokára 15 éves leszek egy nagyon pici a cicim és nem nö semmit :(. vékony vagyok alacsony a BMI-m is de hízni meg nem tudok. olvastam hogy az ededkomeny az segit..valakinek van más tippje? es már sosem fog nöni többet? rosszul erzem magam miatta.

2016. júl. 26. 10:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 18 éves korig fejlődésben leszel, emiatt nem kell aggódnod. Azonban ha mindig csak a külső elvárásoknak szeretnél majd megfelelni, akkor nehéz élet elé nézel. Legyen reális és egészséges önértékelésed!
2016. júl. 26. 11:06
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Szia!!!!

Nekem anno 16 éves koromig semmi mellem nem volt… mindenkinek az osztályban már volt, melltartót hordtak, de nekem még nem volt mit beletenni  16 éves korom után indult meg a mellnövekedés nálam és most 85D-s melltartót hordok (És egyébként tök vékony vagyok) … Szóval korai a plasztika szerintem, meg én vhogy természetellenesnek tartom, de ezt mindenkinek maga kell eldöntenie. Nem csinálnak ilyen jellegű plasztikai műtétet még a korod miatt.

2016. júl. 26. 11:20
 3/15 A kérdező kommentje:
tulelhetetlen
2016. júl. 26. 11:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Más lányoknak a nyari idö alatt megnö nekem meg semmi! :( >:(
2016. júl. 26. 11:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen mégcsak kislány vagy, teljesen normális, ha kicsi a melled. Én 18 vagyok, és nekem mincs. Na az már nem normális. De te fölöslegesen nyavajogsz. Túlélhetetlen? Ne röhögtess. Ha valanek mellrákja van, az nagy eséllyel az! De az, hogy kislány létedre kicsi a melled, az semmi. A pofám leszakad, hogy a ma már a 14 éveseknek is csak azon jár az esze, hogy mellimplantátumot akarnak...-.-
2016. júl. 26. 11:37
 6/15 anonim ***** válasza:

*nincs

bocs, teló

2016. júl. 26. 11:39
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Hihetetlen, hogy 14 évesen ezen aggódsz...megértem hogy rossz érzés hogy későn érő a tgested de legalább 10 éved van még rá hogy ez változzon plusz a legtöbb pasi nem szereti az óriási melleket inkább a kisebb formásért vannak oda... a plasztikai sebészeten meg ne haragudj hogy ezt mondom de körbe röhögnének és azt mondanák fejlődő szervezet vagy semiképp nem nyúlnak hozzá...18L
2016. júl. 26. 12:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Istenem hogy fordulhat meg egy kislány fejében hogy szilikon melleket akar-.-

Olvass már egy kicsit utána a tinédzserkornak... Meg úgy mindennek alapból

Akár 21 éves korig is nőhet mindened, de lehet hogy alapból kismellű vagy, főleg ha a családban is sokan azok. Elég rossz jövőképed lehet akkor, ha már ennyi idősen képes lennél kés alá feküdni. 7 évvel vagyok csak idősebb nálad, de már meglátszik a generációs különbség. És előjön az a híres mondat, hogy "mikor ennyi idős voltam", és ez tényleg helytálló. Nekünk eszünkbe nem jutott volna hogy megműtessük magunkat, a felvételik miatt aggódtunk.

Nem, nem vállalnak a korod miatt, sőt szerintem ki is röhögnek az orvosok (még ha nem is a szemedbe)

2016. júl. 26. 12:03
 9/15 anonim ***** válasza:
42%
Én simán elvállalnám... ahogy összekeresed rá a 1.2 millió forintot a munkáddal:)
2016. júl. 26. 12:29
 10/15 anonim válasza:
28%
én 4 éves vagyok olyan vagyok mint egy vasalódeszka és még sem zavar majd megnő am hogy lehetsz ilyen hülye tyúk hogy rögtön kés alá fekszel
2016. júl. 26. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!