Lábfej kisebbítő műtét létezik? Vagy Lábméretező?
Annyira el vagyok keseredve, akkora cipőim vannak, csónakázni lehetne bennük. Én is szeretnék 40-es lábat, halandó boltban cipőt venni. Rosszul érint mikor letesznek az enyém mellé egy cipőt és az még kétszer elfér mellette.
Nő & 45ös méretű lábbal megáldva
de... gondolom akkor elég magas is vagy, nem? a modelleknek is nagy lábuk van, ha ez vígasztal :)
amúgy nincs ilyen műtét... gondolj bele, nem is lehetne, a gerinced, stb miatt. esetleg csináltathatsz cipésszel egyedi méretű cipőt..
az egyik osztálytársamnak 43 lába van és lány és nem is olyan kicsik cm -be se ,nagyon nehezen talál magának cipőt mindig
13/l
szia
nekem 41es lábam van 175cm magassághoz, régen nagyon zavart, piszkáltak is ez miatt, de rájöttem hogy tűsarkút hordok és így gyönyörűek lettek a lábaim... VAGYIS minél nagyobb a lábad annál magasabb sarkú cipőt vehetsz és minél magasabb sarkú a cipő annál szexibb hosszabb az egész lábad...
nekem most 39-40es de van 1-2 db 41-es cipőm is
és félek hogy még nőni fog
ez a 40-es láb is engem má nagyon kiakaszt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!