Létezik e és ha igen hol magasság csökkentő műtét?
Ha kivágnak egy darabot a lábadból?!
Ez hülyeség, én is magas vagyok (180cm), de ismerek ettől még magasabb lányokat is, akik már elfogadták, hogy ekkorák.
mekkora vagy???
180 az meg nem is veszes gondolj arra hogy Taylor Swift mekkora (180) es milyn szep, szalll??, meg a modellek is nagyok, 175-180 a supermodellek
Jézus! Figyu, van egy ajánlatom! Cseréljünk! Adsz nekem 5-6 centit? (Én 172 akarok lenni:D)
A magas nőknek tök jó! Persze ha túl magas vagy 178-188cm, akkor az már zavaró lehet. De ha ezalatt vagy, semmi okod az aggódásra.
Képzelj el egy 155-160 centis nőt, annak milyen szar lehet. Rövid végtag, mindenkinek a válláig ér, magassarkúban is egy csökött törpe---legalábbis én a 159 centimmel ezt éreztem. Persze nőttem azóta, de hidd el, magasnak lenni tök jó (én így gondolom):)
Amúgy sajnos nincs ilyen műtét. Mert ugye akkor a combcsontból, az alsó lábszár csontból és a gerincedből is vissza kellene műteni, hogy ne legyél aránytalan.
Ezenkívül, hónapokig feküdnöd kellene. Hosszabbító műtét az van, de az is nagyin fájdalmas.
Szerintem is jó magasnak lenni. Jó, jó, néha én is elvegyülnék a tömegben, de ha lehetne sem változtatnék.
21/178/L
Nezz jobban korbe, vannak magas pasik boven!
En magas vagyok, 178 cm es nagyon-nagyon szeretem. Soha nem lennek egy cm-rel sem alacsonyabb sajat valasztasbol.
Vekony is vagyok es szerintem ez a ketto igy egyutt nagyon szuper. En eddig max olyat hallottam, hogy milyen jo nekem, meg senki sem sajnalt emiatt. A pasik donto tobbsegenek pedig kifejezetten tetszik, legalabbis par eve, amikor meg nem ismertem a ferjemet nagyon kaposak voltak a magas, csinos nok, nem hinnem, hogy ez azota valtozott.
Szoval szerintem csak idore van szukseged, amikor elersz egy olyan pontra, hogy a magassagodat aldaskent fogod fel es nem atokkent, akkor hirtelen a pasik is megjelennek. Lehet, hogy most nem a magassag miatt nem talalsz megfelelot, vagy nem talalnak meg ok teged, hanem eppen az onbizalmad miatt, ami a magassagod miatt alacsony. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!