Létezik e és ha igen hol magasság csökkentő műtét?
Nincs ezzel semmi gond, magas nő egy magassarkúban kifejezetten kecses és vonzó tud lenni.
Légy elégedett magaddal és mást sem fog zavarni.
(28/F)
Szerintem meg nem az 174 cm meg a magassarkú nem magas... Nekem pl a magas lányok tetszenek, bár én is 196 cm vagyok.
20/F
Kérdező! Minek akarsz 10-15 centis magassarkút húzni? Még a 155 centis lányok is csak max. 8 centiset húznak, ami 6 cm-t emel!
Amúgy ha húzol egy 9 centis cipőt, az is csak 6-7 centit növel rajtad, mert a talp az általában 1-2 centis.
166 vagyok+ 9 centis sarok= 172-173 között vagyok, a te is csak 180 lennél benne!
"sziasztok 174 vagyok de ha még felveszek egy 10-15 cm magassarkút akkor az már egy kicsit gáz.."
De törpe vagy! :)
Én 180 cm vagyok, és egyetlen centivel sem akarnék alacsonyabb lenni semmiképpen. Gyakran hordok magassarkút, és élvezem. Magasnak lenni jó! Légy büszke rá!
Arról nem is beszélve, hogy mivel magas vagyok, sokkal vékonyabbnak is látszom, mint valójában...
Ja, a kérdésedre: magasító műtét van (eltörik a combcsontot, és miközben nő össze, egy speciális sínnel folytonosan széthúzatják, napi 1 mm-rel), alacsonyító műtét nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!