Létezik váll kissebbítő műtét? Nincs testképzavarom. Indokolt lenne a dolog! L (24)
Én nem tudok róla. Vállnagyobbító egészen biztosan létezik, mostohabátyámnak volt ilyen műtétje, de erről nem hallottam.
A helyedben felkeresnék pár plasztikai sebészt. Van, hogy teljesítenek szokatlan kéréseket is.
Ha a zsírszövetet sokallod a válladon, abból le lehet szívni valamennyit. A váll csontos vázát azonban nem fogják neked esztétikai okból szétszedni, mert az veszélyes lenne.
Egyébként miért akarsz kisebb vállat? Mi a bajod vele?
Marhaság... én is nő vagyok, régen sokat úsztam, tök széles a vállam meg a mellkasom, és baromi jól nézek ki.
Mondjuk én jó magasra is nőttem hozzá...
Egy bajom volt, hogy a széles mellkasomhoz képest kicsi volt a mellem, de berakattam egy kicsi implantátumot, és azóta tökéletesen harmonikus az alakom.
Ha már valamit alakítani akarasz magadon, te is inkább ebbeb gondolkodj, mert a csontos vállövet nem lehet keskenyebbre szabni. Ha mégis találná valmi sarlatánt, aki elvállalja, az egy életre tönkretenné a válladat, nem tudnál többé emelni.
Különben a széles váll tök vagány meg jó... pár év, es te is megszereted majd, egyenesen büszke leszel rá.
Ezer százalék, már bocsi, hogy testképzavarod van, mert ha nem lenne, akkor fel sem merült volna benned ez a marhaság. Tanulj meg vele együtt élni, megfelelően öltözködni hozzá, és más testrészeidet kihangsúlyozni.
Egy volt úszó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!