Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek az orromat vagy...

Szerintetek az orromat vagy az állkapcsomat kéne megműtetni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Most fogszabályzóra gyűjtök, torlódnak a fogaim és hátrébb tolódott az alsó állkapcsom, de ha nem lesz változás megműtetném. Viszont, nem tudom hogy optikailag a túl nagy orrom okozza ezt a "patkány -rágcsáló arcalakzatot"(ne nevessetek) vagy valóban az állkapcsom. Bár szerintem mindkettő.

Tényleg komolyan gondolom, már évek óta ez a tervem.

2016. jún. 8. 00:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Fogszabályzás után majd meglátom, lehet hogy tényleg az orromat kellene kissebbíteni, de nem drasztikusan csak egy nagyon kicsit. Viszont photoshoppal megcsináltam már párszor olyanra amilyen az "ideális" és nagyon mű hatást keltett és jellegtelen fejem lett. A szemem és a homlokom nagy és ilyen "ufo" fejem lenne kb. kis orral, állal. Szerintem az állkapocs műtét és orrműtét is kéne, de csak nagyon lehelletnyi változásokkal.

2016. jún. 8. 12:27
 12/18 A kérdező kommentje:

És egyébként nem genetikailag ilyen az állkapcsom ezt hozzátenném. Se anyámnak se apámnak nincs ilyen álla se senkinek a családban. Kiskoromban a számon vettem a levegőt és emiatt torlódtak a fogaim. 8 évesen ki is lett véve az orrmandulám emiatt.

Olvastam még arról hogy a keményebb ételek rágásának a hiánya is eredményezhet befelé tolódó állkapcsot, én pedig ovis koromban húst is szinte egyáltalán nem ettem mert utáltam a "rágós" kajákat.

2016. jún. 8. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azért átlag feletti vagy, de megértem, hogy zavar. Ha mindenáron akarsz műtétet, akkor az orrodat inkább - ez könnyebb műtét, és az állad szerintem normális. Erre mondanám inkább, hogy rágcsáló-szerű: [link]
2016. jún. 8. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Amit az utolsó küldött,az egy gyönyörű mélyharapás.(Felső fogak teljesen/nagyobb részben takarják az alsókat,mint ahogy kéne (2-3mm az "ideális"))

Nekem is volt :) Viszont attól tényleg rágcsáló feje van az embernek.

Drága kérdező!Fogszabályzás után erősen javaslom,hogy ne nyúlj ahhoz a csinos kis pofidhoz. Így vagy különleges,így vagy te. Sem az álladdal,sem az orroddal nincs olyan hú de egetverő probléma. Próbáld meg inkább elfogadni magad,ilyennek amilyen vagy. A pénzt ami a műtétre kéne inkább költsd ruhára,tanfolyamra,könyvekre,bármire ami hasznos,és örömödet leled benne. :)

Remélem jól döntesz,kislány. Puszi.

2016. jún. 9. 07:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Czoppfos? :D
2016. jún. 9. 07:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmi komolyan mondom! Szép arcod van, szép bőröd, szép sötét, hosszú hajad. Ahogy magad is mondod, amikor photoshoppal megoldottad az arcod jellegtelen lett és ezen nem csodálkozom velem ugyanez volt. Nagyon preciznek kellene lennie a dokidnak, valamint a gyógyuláskor is tökéletesnek kellene lennie a hegesedésnek stb ahhoz, hogy olyan eredményt láss, ami végül megfelelő lenne. Másképp lehet "rosszabb" is, akkor mit teszel? Tőlem is ezt kérdezték amikor szenvedtem a külsőmtől, az orromtól. Bezzeg most dicséreteket kapok és vannak udvarlóim (és házassági ajánlatok is voltak!) :). Elfogadtam magam, és amin tudtam változtattam, pl szemöldökrajzolás, kezeltem a pattanásokat és hegeket, formában tartom a testem. Valamint a gondolatmenetemen változtattam, a jóra koncentrálok inkább mint a rosszra. Egyenlőre elégedett vagyok azzal, ahova jutottam. Kivánom neked is ugyanezt:).
2016. jún. 12. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Az orrodat csináltatnám meg a helyedben.
2016. jún. 20. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Az orrodat csináltasd meg ha nagyon nem vagy vele boldog, az álladat viszont nem műteni kell hanem hyaluronsavat töltess bele: [link]
2016. júl. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!