Ha nagy a fülem az nagyon gáz? Mert igazából nem szeretenem megmütetni xsak nagy de nem alla el csak fura hogy nem pici mint masoknak
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 01:31
1/5 anonim válasza:
figyelj, van aki direkt manófület csináltat, megy tönkreteszi a fejét, nekem picit elállnak és nagyobbak az átlagnál, de nem lehetünk egyformák:))
13/L
3/5 anonim válasza:
Ha nagy a füled, de nem áll el, akkor az nem zavaró. Szerintem észre sem venni. Nekem nem volt nagy, de eléggé elállóak voltak, így megműttettem. Most már OK! :)
4/5 A kérdező kommentje:
És fáj a fülműtét? Azért ltni mert igy nyáron fel van tűzve a hajam.mert melegem van
2013. júl. 4. 21:11
5/5 anonim válasza:
A műtét teljesen fájdalommentes. Csak az érzéstelenítő injekciót érzi meg az ember (ez egy átlagos injekcióbeadás), és amikor kimegy az érzéstelenítő hatása műtét után 1-2 órával, akkor érezni égő, tompa fájdalmat, de az fájdalomcsillapítóval kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!