Megszeretném műtetni az orromat mivel nagynak találom. Szerintetek érdemes megműtetni?
Helyi altatásban mennyi ideig tart a műtét, illetve érez a műtét közben valami fájdalmat érez az ember? Műtét után vannak valami fájdalmak? Itt egy kép az orromról:
És mondjátok meg az igazságot hogy én orrműtétre szorulnék, mármint arra értem hogy nagy-e az orrom. Értelmes válaszokat kérnék!
Te faszi vagy? Nem jött le a képről teljes bizonyossággal.
Ha az vagy, akkor ne műttesd meg. Nem nagy.
Ha mégis csaj lennél, vagy travi, vagy ilyesmi, akkor műttesd meg, csináltass belőle egy fitosabbat. Főleg, ha van rá pénzed is.
Különben nincsen objektív válasz arra, hogy orrműtétre szorulsz-e. Ez a te döntésed. A plasztikai sebész sem dönti el helyetted, legfeljebb bizonyos esztétikai standardokhoz tudja hasonlítani.
Első válaszadó vagyok.
Egyébként pénzed lenne a műtétre? Ha igen, akkor esetleg érdemes rajta gondolkodni. Ez esetben majd javaslok neked orvost is, ha szeretnéd.
Egyébként egyáltalán nem tűnik gáznak a helyzet, még változni, férfiasodni fog az arcod.
A fejed formája miatt látszik nagyobbnak. Egyébként szerintem nem feltűnően nagy. Az utcán látni sokkal nagyobbakat is.
Szóval én a helyedben békén hagynám azt az orrot.
Ha az arcodhoz nem áll jól úgymond, akkor szerintem nyugodtan belevághatsz.
Én nemrég voltam konzultáción, ha kérdésed van írj privit, szívesen válaszolok
Sztem nem vészes, szóval ha nincs miatta kisebbségi komplexusod akkor nem kell megműttetni.:D De te tudod/érzed!
Ja és bocsi hogy ide írok de nem tudok most kérdést feltenni: Az orrműtét megváltoztatja a hangot?
Ne hülyéskedj már, orrműtét?
Ennél sokkal rosszabbak is vannak, és nincs bajuk vele, örülnek neki. Biztos vannak lányok akiknek ez tetszik...
Vagy MŰ akarsz lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!