Az orromon van egy dudor. Csont! És szeretném megműtetni. De mivel utána néztem a dolognak, elég fájdalmasnak tűnik, hangzik! Valóban az?
Pontosan az van, amit az első mondott.
Nekem többször is műtötték az orrom, elsőre elrontották, mert sajnos rossz orvost választottam - orr-fül-gégész volt, nem plasztikai sebész. Végül elmentem a legjobbhoz, Dr. Rezek Ödönhöz, és ő nagyon szépen kijavította.
Fájdalom körülbelül egyáltalán nincs (ez a XXI. század, és már elég régóta fájdalommentesek a műtétek), de utána főleg az első pár nap kellemetlen, mert tampont raknak bele, és nem tudsz az orrodon keresztül lélegezni. De simán vállalható.
Ha jó orvost választasz, akkor tuti a végeredmény.
"Köszönöm a válaszokat!"
Azzal tudod megköszönni, hogy zöldeket nyomogatsz azoknak, akik segítettek Neked.
"De előtte már olvastam róla. Azt írták a "felépülés" 6 hónapig tart. Közben vérezhet az orrom, a szemem alatti rész felduzzadhat és besárgulhat. Ez sem igaz, ugye?"
A TELJES megcsontosodás tart 6 hónapig.
Pár nap után már kapsz levegőt az orrodon, 1 hét után lekerül a gipsz, a szemed alatti véraláfutások pedig először besárgulnak, utána 4-6 hét alatt felszívódnak. Ez idő alatt a csekély duzzanat is elmúlik az orrodról, és gyakorlatilag már a végleges eredményt látod, a teljes csontosodási folyamat bent zajlik a szövetek mélyén.
Nyugodtan mászkálhatsz utcára, miután a gipsz lekerült, a véraláfutásokra meg (hha zavarnak) tehetsz egy kis alapozót. Ha nagyon zavarnak, akkor még a műtét előtt vegyél a Kriolanban szupererős fedőhatású színpadi korrektort, és a műtét után nagyon óvatosan, nyomkodás nélkül, lehetőleg sminkszivaccsal vidd fel a bőrödre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!