Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiatal vagyok 22, mégis...

Fiatal vagyok 22, mégis petyhüdt az arcom, mit tehetek, kezelnek ilyen fiatalon is?

Figyelt kérdés
Nem tudom mivel lehet ezt kiküszöbölni,de olyan az arcom,mint egy 40 éves nőnek minimum...csúnya nagyon ..nem tudom van erre ellenszer?
2016. ápr. 30. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy petyhüdt? Vizes, zsíros? Ha túlsúlyos vagy akkor sokat segít a fogyás. De ha szimplán skinnyfat vagy akkor is sokat segít a sport és az egészséges kaják. A zsíros, cukros dolgokat kerülni kell. Kevesebb szénhidrát kevesebb vizet köt meg.
2016. ápr. 30. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Kipróbálhatod esetleg a 30-asoknak való pakolásokat, Q10+tripeptid elég látványosan feszesít.
2016. ápr. 30. 21:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából lehet,hogy zsír? 173cm vagyok és 66kg, szóval lehet az a plusz 10kg?

Régebben 52kg súlyommal sem volt túl feszes az arcom,bár ha bele gondolok amikor 2 évig edzettem és jött fel izom az arcom is sokkal szebbnek láttam ,mint valaha. Erre nem is gondoltam ,köszönöm, és a q10-es krémet is kipróbálom!

2016. máj. 1. 07:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez így van, az arcon ugyanúgy lerakódnak a fölösleges zsírok, víz, mint máshol, egyéfüggő, hogy kinek mennyire. Az arcra hízás is egyéni adottság, mint a hasra, fenékre hízás mértéke. Érdemes edzeni és jól étkezni, akkor megoldódik.
2016. máj. 1. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!