Lehet valami bajom ha nincs gombás fertőzésem mégis azzal kezelnek?
Figyelt kérdés
a barátnőmnek folyamatosan hüvelygombája van. elment dokihoz és azt mondta neki, hogy biztos mindig átadjuk egymásnak. szóval felírt nekem supplin 200 mg-os tablettát 20 db-ot ezt 10 napon át kell szednem napi kettőt. ezenkívül azt mondta hogy kennem kell canestennel és felírt egy darab FLUCONER-t is. nekem semmi tünetem nincs. lehet nem is miattam fertőződik újra a barátnőm. lehet ezektől a gyógyszerektől valami bajom?2011. jan. 25. 14:37
1/6 anonim válasza:
az hogy nincs tüneted nem jelenti azt, hogy nincs gombád! a férfiak gyakran tünetmentesek! használd, amit tanácsoltak, különben a barátnőd sosem fog kigyógyulni, semmi bajod nem lesz a gyógyszertől.
bocs, de szerintem kissé felelőtlen a hozzáállásod
2/6 anonim válasza:
Attól, hogy nincs semmi tünet (férfiaknál általában nem okoz semmit a gomba), 100%, hogy fertőzött vagy, ha egyszer is csináltátok óvszer nélkül.
És igen, visszafertőzöd.
3/6 anonim válasza:
Ezektöl semmi bajod nem lehet, de feltétlen kezeld magad!!! A legtöbb férfinél tünetmentes a fertözés, de ha nem kezeli magát, akkor a partnert állandóan visszafertözi és neki komoly következményei (pl. meddöség) lehet. Ennyit szerintem megtehetsz a barátnöd egészségéért.
4/6 anonim válasza:
a tünetek és kezelés bekezdésnél olvasd el az utolsó bekezdést, és megérted a kérdésedet.
5/6 anonim válasza:
Azt, hogy neked van-e bajod azt csak a spermád bakterológiai tenyésztéséből tudnád meg, szedd a cuccokat amiket felírtak. A másik az urulógusunk azt mondta, hogy minden szeretkezés után a férfinak el kell mennie pisilni, mert a baktériumok a húgyvezetéken keresztül támadnak, és egy szex utáni vizelés olyan mint egy átmosás, tehát jó! A nőnél meg úgy lehet megállapítani , hogy kikezelték-e rendesen, hogy citromot, nem bolti citromlevet hanem rendes citromot csepegtetsz a nunijára a hüvelybemenethez és ha csípi, vagy egyáltalán megérzi, akkor bizony ott még gomba van, ha nem is reagál rá akkor rendben van, ezt is a dokink ajánlotta.
6/6 anonim válasza:
Azért a cikk sem teljesen oké. A mosakodógéleket reklámozza, holott többet ártanak, mint használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!