Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Másfél évig kenegettem pénisze...

Másfél évig kenegettem péniszemet szteroidos krémmel, mert allergiás volt. Azóta meggyógyult, de most gombás fertőzésem van és kenegethetem e pimafucortal?

Figyelt kérdés

Természetesen nem mindennap kenegettem a péniszemet azalatt a másfél év alatt. Azóta már elmúlt úgy tűnik végleg.

Viszont erről az új doki nem tud és gombásfertőzésemre pimafucortot írt fel, ami tartalmaz szteroidot én pedig félek, hogy ha még kenegetem szteroiddal 1-2 hetet bajom lesz tőle. GOndolok itt a szteroidok mellékhatásaira (bőrelvékonyodás, értágulat stb. stb.)

2009. nov. 24. 15:16
 1/2 anonim ***** válasza:
akkor kenegesd canestennel, vagy betadine-nal- vény nélkül kapható mind a 2.
2009. nov. 24. 15:21
 2/2 A kérdező kommentje:
A Canesten nem segített. Utána mentem el dokihoz. Aki felírte ezt. De otthon vettem észre, hogy szteroidos.
2009. nov. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!