Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canestennel kenegethetem...

Canestennel kenegethetem magamat a kis és nagy szeméremajkak között?

Figyelt kérdés

canesten kombit használok, mert gombás fertőzésem van. A hüvelyben igazából minden ok, mert nem fáj, nem viszket meg semmi hasonló... kívül viszont csíp, viszket...

A kérdésem az, hogy hol kenhetem a krémmel magamat kívül? azt tudom, hogy a hüvelybe nem kerülhet, de pl. a kis és nagy szeméremajak közti területre kenhetek? mert az is azért eléggé eldugott hely+érzékeny is és ráadásul itt viszket a legjobban... a húgycső nyílást mennyire kerüljem el ?

2010. máj. 25. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
ha doki javasolta, akkor kenheted...ha öndiagnózis volt, akkor inkább menj dokihoz, mielőtt nagyobb bajt csinálsz...nem minden hüvelyi fertőzés gombás eredetű
2010. máj. 25. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:
attól még, hogy nem érzed simán lehet a hüvelyben fertőzés. ha már majd azt érzed, az nagyon fog fájni. én elmennék dokihoz
2010. máj. 25. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!