Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mekkora a közepes méretű mell...

Mekkora a közepes méretű mell és mi számít még kicsinek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

köszi szépen a biztatást h nem vagyok egyedül :)

igen sajnos már minden honnan ez folyik :( és nem is ez lenne a gond csak az a nagyon gázos dolog mikor látsz egy 13-14 éves kis csajt akinek kb 3x akkora melle van mint neked tökre szar érzés h te meg húszon pár évesen akkora mellekkel rendelkezel mint egy 12 éves... :S meg nem tudsz magadnak meg venni olyan ruhákat amiket szeretnél mert mellhiányban hülyén áll a ruha, melltartó vásárlásnál meg kiröhögnek (néha nyilvánosan) és szelid mosollyal elküldenek a gyerek osztályra, vagy ajánl az eladó ilyen toppot h ez van a te méretedben amit kb 10 éves kis csajok hordanak... na ez a gáz, szerintem megéri bele vágni egy plasztikai műtétbe.

2010. szept. 21. 11:42
 52/58 anonim válasza:

a műtét...igen...nagy dilemma. biztos sokat dobna az önbizalmadon (az enyémen is ha be merném vállalni). nagyon sokat agyaltam ezen a kérdésen, hogy megéri? nem éri meg? megéri mert biztos jobban érzed magad majd a bőrödben, jól állnak majd rajtad a ruhák, azzal hogy jól érzed magad megváltozik a belső kisugárzásod is. persze ott van az a fránya HA! Ha sikerül és olyan lesz amilyet elképzeltél magadnak, ha nem reagál rá rosszul a szervezeted ha nem rosszabb állapotban szülés után...stb.stb. van sok érv mellette de én nem mernék kés alá feküdni. ha te nem félsz és úgy érzed mindenképpen kell (megértem azért ezt hozzáteszem) akkor vállald be. Aztán majd mondd el a tapasztalataidat ki tudja aztán én is belevágok majd :)

egyébként igen a mostani tinik nagyon meg vannak áldva keblekkel.

2010. szept. 21. 20:39
 53/58 anonim ***** válasza:

Ha egy nőnek ez minden álma, hogy plasztikáztassa a mellét, hát tegye, de ne egy férfi kedvéért! Rengetegen vagyunk férfiak, akik inkább nézünk egy formás, de kicsi természetes mellet, mint egy nagyobbat, de plasztikot. Én jobban is kedvelem a kisebb mellet, jobb játszani vele! :)

25F

2010. szept. 22. 08:12
 54/58 anonim ***** válasza:
Olvastam valahol, hogy az emberfejlődés során a felegyenesedett nőnek "kellett" növeszteni nagyobb mellett - egyébként az állatvilágban egyedülálló, hogy a nem várandós nősténynek is nagy a melle - azért, hogy a fenekére asszociáljon a férfi. Magyarul minél nagyobb a mell, annál jobban hasonlít a termékeny női fenékre = jó anya lesz. Én fenékpárti vagyok. Egy jó fenék sokkal inkább izgató számomra, mint egy nagy mell.
2010. szept. 22. 08:19
 55/58 A kérdező kommentje:
én is nagyon gondolkodom a műtéten, de bennem is ott van ez a félsz :S családtagok, párom szerintem nem szólnának bele hiszen tudják h magamnak szeretnék tetszeni. igen ez is gáz h milyen lesz szülés után, szoptatáskor de ennyit szerintem meg ér hogy jól érezzem magam a bőrömben és ezért inkább ne vállaljak gyereket. tudom h ez önző dolog de sajnos ez van.
2010. szept. 22. 09:30
 56/58 anonim válasza:
NEM CSAK férfiak kedvéért vállalkozik egy nő plasztikai műtétre hanem, hogy jól érezze magát a bőrében. Ha te úgy érzed mindenképpen szükséged van rá tedd meg én még nem merem bár nagyon játszok a gondolattal én is a már említettek miatt. Remélem jól érzed majd magad utána :) mindenképpen oszd majd meg velünk a tapasztalataid ezzel kapcsolatban légyszi!!!! Már előre irigyellek a bátorságodért :D na meg persze a remélhetőleg jó eredményért. Lassan egyel kevesebben leszünk mi elkeseredett kis mellű lányok
2010. szept. 22. 17:55
 57/58 A kérdező kommentje:
tényleg nem a pasik miatt vállalkoznék rá, hanem hogy végre saját magamnak tetszek és ha belenézek a tükörbe akkor tetszen amit látok, én vállalkoznék rá, csak hát igen a piszkos anyagiak... :(
2010. szept. 23. 06:22
 58/58 anonim ***** válasza:

Nekem is szinte ugyanilyen arányaim vannak (163 cm, 48-50 kg, 70/B).

Szerintem nekem nincs kis mellem, de az, hogy hogy látod magad, az a csípődtől is függ! Egy szélesebb és egy keskenyebb csípő mellett egészen másképp hat egy azonos méretű mell. Szerencsére nekem eléggé keskeny csípőm van (80 cm), ezért a 85 cm-es mellbőségemhez és 70-es mell alatti körméretemmel ruha nélkül nagyjából arányosnak tűnök.

Szélesebb vagy átlagos csípőnél más a helyzet, meg eleve más a helyzet ruhában. A ruha, a póló, a nadrág ugyanúgy szélesít, mint ahogy egy push-up melltartóban nagyobbnak tűnnek a mellek. Sok vékonyabb, de alkatilag nagyjából arányos nő ruhában aránytalanná válik, és egy jó, nem túl vastag push-up melltartó nem csalásnak, hanem korrekciónak tűnik!

Sokan azt gondolják, hogy a push-up csalás, és a férfi, hogyha leveszi a nőről, akkor jó nagyot csalódik. De ez nem feltétlenül igaz! A férfi nem a centiket nézi, hanem az arányokat, és ha azok ruhátlanul is stimmelnek, akkor lehet, hogy észre sem veszik!

Ha meztelenül "derül ki", hogy igazából kis melled, széles csípőd-combod-feneked stb. van, az tényleg lehangoló lehet, de nem mindenkinek! Aki igazán szeret, aki hosszú távra tervez, akinek a háremgyűjtésnél fontosabb a családalapítás, és főként, aki nem csak megb*szni akar, annak egy aránytalan testalkat sem jelenthet gondot.

Ja, és rengeteg gyönyörű színésznő él(t) harmóniában nemhogy B, hanem A-kosárral is!

Néhány példa: Audrey Hepburn, Natalie Portman, Mila Kunis, Kaya Scodelario, Kate Moss, Leighton Meester stb. stb. Őket mindig rengeteg férfi veszi-vette körül, mert a szépség NEM A MELLMÉRETEN MÚLIK!

Egy 70/B-s mellű lánynak pedig nem kell kis mellűnek éreznie magát, mert ez egy átlagos mell. Ha a besorolást nézzük: AA, A, B, C, D, DD, akkor ez eléggé középen van...

Néhány példa B-kosaras színésznőkre: Brigitte Bardot, Cher, Cindy Crawford, Gwyneth Paltrow, Julia Roberts stb. stb.

Szerintem ne műttesd meg magad, egyébként sincs semmi értelme, nemhogy B-kosárral. Ha van olyan mell, ami egy férfi számára mindenképp taszító, az a műmell. Szépnek látszik, de tapintva érződik, hogy valami plazmás műanyag. Ha valami, hát az tényleg visszataszító...

2011. máj. 18. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!