Mekkora a közepes méretű mell és mi számít még kicsinek?
Bakker ez egy akkora kamu! Ennyire sötét nem lehet egy 21 éves lány, aki elvileg legalább hét éve hord melltartót! Mi az hogy nem fogja fel mi a különbség a 70B és a 80B között? Ezt még a férfiak is tudják, nemhogy egy nő! Te kérdező csak egy gyökér kis srác vagy!
25F
12:08 Épp írni akartam, hogy ezt még én is tudom!
Igaz, hogy haverom magyarázta el egyszer, na de akkor is :D
Nem akarom elhinni, hogy egy ennyi idős lány, nem tudja.
A kérdező vagy fiatalabb annál, amit írt vagy nagyon együgyű. Esetleg srác, de akkor meg nem értem miért szórakozik ezzel, mi ebben a pláne?
A 90B, a 75B és a 115 B is ugyanakkora mell, csak a lány vagy vékonyabb, vagy molettebb!
Kérdező, szerintem te C-t akarsz, a jelenlegi szám mellé.
Kedves kérdező ne puffogj, hanem gondolkozz el egy picit.
Szerinted nem gáz az hogy egy huszonéves csajnak fogalma sincs a melltartó méretekről a fiúk meg vágják a témát?
Miért fontos ez neked? Ha egy rendes pasit akarsz magadnak, neki biztosan nem a melleid mérete lesz a fontos.
Én nem kedvelem a nagy mellű nőket, kimondottan a kis mellű nőket szeretem. A páromnak is kis méretű melle van. De nem ez a legfontosabb, mert nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!