Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mekkora a közepes méretű mell...

Mekkora a közepes méretű mell és mi számít még kicsinek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
75%

akkora hülyeség, hogy a 70B és a 80B ugyanakkora! tudom, hogy elvileg a betű jelöli a kosarat és a szám a mell alatti kerületet, de igenis volt már olyan, hogy a 75B-s melltartó kicsi volt, a 80-as jó. kisebb méretbeli különbségek vannak, és nem csak arra gondolok, hogy két különböző cég méretezései között, hanem ugyanannak a melltartónak a 70-es és 80-as kosarai között.

én egy ideje 75C-vel élek, bár a 75B-be is be tudom préselni őket nagy nehezen:) mindenki azt mondja, hogy nagyok, én nem így látom, de magamat nyilván nem tudom reálisan megítélni. azt viszont tudom, hogy nem mindenhol találok magamra melltartót, de ami a nagyobb szívás, hogy rengeteg felső nem jó, mert ha mellben jó, akkor hasban lifeg, ha hasban jó, nem fér bele a mellem. továbbá a kis kivágott felsők sem jók, mert ott ugye meg van varrva a háromszög a mellrésznek, és abba sem illik bele, az meg csúnya, ha a varrás a mellem közepén van. de ezek csak esztétikai problémák, nem fáj a hátam, és nem lógnak a melleim, szeretem őket:)

2010. ápr. 2. 12:18
 42/58 anonim válasza:

Szia!

A Te korodban én is így éreztem, szerintem hormonváltozás és minden rendben lesz, csak serdülsz.

Hordhatsz szivacsos melltartót is, ha annyira zavar!

De egyébként hidd el kérlek, hogy nagyon szép alakod van és örülj ennek a mellméretnek, mert később lehet, hogy pont ezért lesz több anyatejed!

Üdv.: 30/L

2010. ápr. 14. 12:53
 43/58 anonim ***** válasza:
24%

Nemtom:D

Szerintetek én mien vagyok?:O:D

180cm:S:S

75kg:S:S:S:S

és 85/C :O

Hm?

2010. máj. 11. 19:52
 44/58 anonim ***** válasza:
Hangzásra nemrossz, de inkább mutass képet! :)
2010. máj. 12. 09:18
 45/58 anonim ***** válasza:

:D:D:D:D:D:D

Muszáj?:D

inkább igy láthatatlanba alkoss véleményt:P:D:D:D

2010. máj. 12. 14:36
 46/58 anonim ***** válasza:
Hogy alkotnék látatlanban képet? :o Kép alapján jobban lehet :) Keress meg privátban, ha nem akarod publikálni :) De valami mindneképp kéne, aztán szívesen ki is elemzünk, talán ezt midnenki nevében mondhatom :)
2010. máj. 13. 14:29
 47/58 anonim ***** válasza:

Privátban küldtem üzenetet...

:D

Sikíts ha megvan:D

2010. máj. 13. 18:47
 48/58 anonim ***** válasza:
Váááá....
2010. máj. 14. 19:24
 49/58 anonim ***** válasza:
Ez azért ne haragudj de elég hangos volt-.-" máskor kicsit halkabbat lécci..köszi-.-":D:D:D:D:D:D:D
2010. máj. 14. 23:15
 50/58 anonim válasza:
én teljesen egyet értek a problémáddal. 168 magas vagyok, 50 kiló és 70B melltartót hordok+betéttel...a totál kétségbeesés nálam is jelen van, főleg ha a párommal sétálok és egy nagy dudás csaj jön szembe aki ki is rakja a melleit..hát naná hogy fenn akad a szeme. nem tudom ki honnan szedi hogy a pasik a kis mellet szeretik. lehet elfogadnak azzal, de ha választhatnának biztos a nagyobbal jobban kellenénk. és mivel a csapból is a nagy mell folyik teljesen bele ültetik a nők fejébe mint elvárást akinek nincs az meg rosszul érzi magát. sajnos segíteni nem tudok a helyzeteden tanáccsal hiszen ha lenne jó tippem nem esnék minden nap kétségbe ugyanez miatt hanem megoldottam volna a helyzetem. de talán az már "jó hír" hogy nem vagy egyedül....
2010. szept. 20. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!