Mekkora a közepes méretű mell és mi számít még kicsinek?
akkora hülyeség, hogy a 70B és a 80B ugyanakkora! tudom, hogy elvileg a betű jelöli a kosarat és a szám a mell alatti kerületet, de igenis volt már olyan, hogy a 75B-s melltartó kicsi volt, a 80-as jó. kisebb méretbeli különbségek vannak, és nem csak arra gondolok, hogy két különböző cég méretezései között, hanem ugyanannak a melltartónak a 70-es és 80-as kosarai között.
én egy ideje 75C-vel élek, bár a 75B-be is be tudom préselni őket nagy nehezen:) mindenki azt mondja, hogy nagyok, én nem így látom, de magamat nyilván nem tudom reálisan megítélni. azt viszont tudom, hogy nem mindenhol találok magamra melltartót, de ami a nagyobb szívás, hogy rengeteg felső nem jó, mert ha mellben jó, akkor hasban lifeg, ha hasban jó, nem fér bele a mellem. továbbá a kis kivágott felsők sem jók, mert ott ugye meg van varrva a háromszög a mellrésznek, és abba sem illik bele, az meg csúnya, ha a varrás a mellem közepén van. de ezek csak esztétikai problémák, nem fáj a hátam, és nem lógnak a melleim, szeretem őket:)
Szia!
A Te korodban én is így éreztem, szerintem hormonváltozás és minden rendben lesz, csak serdülsz.
Hordhatsz szivacsos melltartót is, ha annyira zavar!
De egyébként hidd el kérlek, hogy nagyon szép alakod van és örülj ennek a mellméretnek, mert később lehet, hogy pont ezért lesz több anyatejed!
Üdv.: 30/L
Nemtom:D
Szerintetek én mien vagyok?:O:D
180cm:S:S
75kg:S:S:S:S
és 85/C :O
Hm?
:D:D:D:D:D:D
Muszáj?:D
inkább igy láthatatlanba alkoss véleményt:P:D:D:D
Privátban küldtem üzenetet...
:D
Sikíts ha megvan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!