Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hízás és fogyás utáni lógó...

Hízás és fogyás utáni lógó mellel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Lehet nem jó kategóriába írtam ki.

2015. dec. 20. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hat azert nem kell ahhoz annyira sulyos betegnek lenni... Nagyon erthetsz hozza... Pl en egyszer szalmonellas lettem a sutes nelkuli turotortatol...egy hetig tartott,10kilot fogytam,ami aztan vissza is ment... (Vagyis ez mar most betudhato egy hirtelen fogyas-hizasnak) es akaratom ellenere tortent...amikor terhes lettem belolem minden kijott es az elso 4honapban szinten fogytam 10kilot...amit aztan boven vissza hiztam a terhesseg tobbi honapjaban,aztan szules utan megint lefogytam... Nekem is csunya lett a mellem foleg,h szoptattam is.Nem voltam beteg foleg nem sulyos beteg...!!!! Ne mondjuk mar olyanokat,ami hulyeseg... En is megcsinaltattam a mellem!es nem azert mert hulye vagyok vagy menni akatok a mutogatod pi**ak utan,hanem mert csunya lett!es egy plasztika nem minden esetben jelenti azt,h valaki ku**at csinal magabol.en pl nem nagy melleket csinaltattam!akkora lett,amekkora volt a sok valtozas elott.se kisebb,se nagyobb!!! Nem kell lenezni azt,aki a sajat hibajan kivul valtozasokon megy keresztul es esetleg nehezebb feldolgoznia azt,h a viszonylag nagy es feszes mellebol egy kisebb mennyisegu tejeszacsko lett!!!
2015. dec. 30. 21:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó azért egy árat azért mondanál az embereknek hogy mégis mennyit kell valakinek dolgoznia hogy egy ilyen implantátum bekerülhessen, illetve egy felvarratást (ha neked volt ilyen).

Persze nem csak a műtétre gondolok hanem hogy megbeszélésekért, illetve a többi procedúráért mennyit kértek el tőled.

Az anyagiakat lássa aki egy ilyenbe belevág, esetleg a kérdező.

2015. dec. 30. 21:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt felvarrva,csak egy 360cc kerek implantatumot kaptam felig izom ala... Altalaban 400-450cc szoktak tenni egy egesz vekony testalkatu nonek is, (lasd: Sarka Kata, aki 450cc feletti meretet kapott) szoval ebbol lathato,h az enyem tenyleg nem nagy... ) de ez egyebkent nagyreszt merettol is fugg es orvostol!van aki nem ker konzultacios dijat,van aki igen.van aki fix arral dolgozik fuggetlenul attol,hogy mekkorat szeretnel,van akinel meret fuggvenye... Az en orvosom nem kert konzultacios dijat,benne volt a mutet araba es draganak sem nevezhetnem, mindossze 800ezerbol kijott... Orvosnak nem ezt szerettem volna valasztani,de akit kineztem,nem tudott vallalni azelott,h kikoltoztunk volna svajcba,igy egyik ismerosom ajanlasara,maradtam ennel a dokinal.igazabol nem bantam meg.a masik orvosnal 1millional kezdodott.... (Itt meret fuggvenye lett volna a pontos ar) es igazabol ugyan olyan szep lett!mivel izom alatt van egyalatalan nem mu hatasu,pedig kerek implantatumot kaptam,de egyaltalan nem tunik ki...aki nem tudja,h meg lett csinaltatva,azok kozul senki nem vette eszre a valtozast idaig,pedig joparan lattak furdoruhaban is.... Annyi latszik belole,h feszesek lettek,de senki nem veszi eszre,h igazabol az egesz mu
2015. dec. 31. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!