Hízás és fogyás utáni lógó mellel mit lehet csinálni?
Hiába tetszik/nemzavarja/nemérdekli/akármi a férfi, ha sajátmagának nem tetszik.
Hát igen, erre mondja az angol hogy that s*cks
De engem éppenséggel pont nem zavarna :)
Minden agymosott csajjal tudatosítani kellene, hogy a hirtelen, ész nélküli fogyás visszavonhatatlan károkat okoz a melleknek!!!
A sport, a mozgás feltétlen kell, de nem hozza vissza a megereszkedett mellek tartását! Ezzel minden nőnek számolnia kell, ha fogyózásba kezd!
Semmi.
Max ha visszahízol akkor lehet majd feszesebb de úgyis lógni fog.
Ahhoz eléggé súlyos betegségnek / idegállapotnak kell lennie, tehát akkor az ezzel kezelő orvostól is megkérdezhetted volna :)
Csak hogy mégszarabb kedved legyen: Szerintem a műtéti hegek sem szebbek. Hogy ez mennyire látszik meg sok év után, arról a plasztikai sebész tud bővebben tájékoztatni.
Plusz ha valaki igazán fa... rossz ember akar lenni, akkor "nézdmá milyen sza.. rossz műmelle van"
Bocsi hogy szörnyű vagyok, de nemtudom. Ha annyira nem szörnyű a helyzet akkor jóvanazúgyis. :)
szia, attól függ hogy mennyire lóg a melled??
Lehet be tudnak tenni egy implantatumot, akkor csak alul kell megvagni a mell alatt.idővel ez halvanyodik,és ugye a mell rálóg, nem latszik.
Másik verzió ha nagyon lóg a melled, akkor fel lehet varratni, hatranya az h csúnya lesz a vagas,és sok pasit ez kiabrandit.Általaban körbevágják a mellbimbót, lefelé egy csík,és még a mell alatti részen egy vonal vízszintes .fordított T betű..ha csak implantátumot szeretnel 650 körül mar van jó orvos, ha csak felvarratni 400, ha viszont felvarratni es imlant is 800-900 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!