Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbítás? Szerintetek?

Mellnagyobbítás? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Most már lehet választani anatómiai implantátumot, illetve csepp alakú implantátumot, amik szerintem nagyon szépek, sokkal természetesebbek mint a felfújt léggömbök. Szerintetek is sokkal szebb esztétikailag?
2015. aug. 2. 17:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Aki a való életből merítette a szexuális kultúráját és nem a netről, annak teljesen jó. A legutóbbi alkalmim egy ilyesmi mellpár birtokosával volt. Nem volt kellemetlen hogy ilyenek voltak a mellei, leginkább a puncija érdekelt úgyis, ami meleg és nedves volt épp. Veled is hasonlóképp volna egy férfi. Nem fiú, hanem férfi, ez fontos kitétel.
2015. aug. 2. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne! A műmell mindig csúnya, bármilyen formájú és méretű is legyen. Egyébként meg csak azok a nők műttetik meg a mellüket, akikben más érték nincsen.
2015. aug. 2. 18:10
 13/15 Cycush válasza:

ugyan már,nem az ókorban vagyunk..nyúgodtan csináltass műciciket hisz nincs azzal semmi baj,számtalan nőnek van már.Ha neked úgy jobb lessz a közérzeted akkor szard le ki mit szól hozzá és légy büszke rá ha meglessz!

üdv,Lilla.

2015. aug. 3. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
ezt nagyobbitani kell,hanem felvaratni.
2015. aug. 3. 23:08
 15/15 anonim válasza:

Azt kell mondanom, szebb is meg nem is. Aki szeret, elfogad ilyennek, szépnek látja az ilyen melleket, nincs velük különösebb gond azon kívül, hogy a média ránk erőszakol bizonyos "elvárásokat", s annak nem felelnek meg.

Ezen vagy túl tudja magát tenni az ember, vagy nem. Ha sikerül (legelőször is ez a legfontosabb) elfogadnod és jól érezned Magad a bőrödben, akkor semmi szükséged a műtétre, lesz pasi aki rajongva fogja szeretni minden porcikád.

De ha nem tudod elfogadni, s megengedheted Magadnak a műtétet, érdemes belefogni, s megcsináltatni. Lehet erről vitát nyitni, hogy mennyire hat természetesnek, vagy természetellenesnek, de szerintem felesleges. Nekem például személy szerint semmi gondom az implantos mellekkel. Oké, a kerek "dinnye" fazont annyira nem preferálom (persze azzal is képes vagyok megbékélni), de az összes többit igen.

Igazából mivel én is esztétikai problémákkal élek, amit a párom természetesen teljesen elfogad, megértem az olyan irányú vágyakat, hogy az ember a "tökéletes" testre törekszik, még akkor is, ha mások ezt nem várják el tőle. Sajnos az én gondom ennyire "egyszerűen" nem orvosolható (sőt jó eséllyel sehogy sem), én azt mondom, el kell menni egy ilyen műtétre, ha ettől jobban érzed majd Magad.

2015. szept. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!