Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbitás után derül ki...

Mellnagyobbitás után derül ki hogy "szép-e a mellem, vagy labda hatású?

Figyelt kérdés

Remelem mindenki érti a kérdésem :)

Sebészfüggő a szép mell? Vagy ez mell forma kérdése? Nagyon aggódom attól, hogy akinél megcsináltatom, szépek a munkái, de az enyém pont olyan álló gumi labda alakú lesz.

20/L

2015. jan. 17. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ezt előre lehet tudni. Az implantátum formájától függ (magas profilú: labda hatás; kerek: természetes hatás) és attól, hogy mennyi a testzsírod: ha extrém vékony vagy, csont és bőr, és izom fölött van az implant, akkor látszani fog a pereme, és adhat némi mesterséges hatást.

Minél nagyobb az implantátum, annál fokozottabban jelentkezhet ez a jelenség.

Én olyan sebésznél csináltattam, aki leinformálható volt, mert egy csomó előtte-utána kép van fent a munkáiról. A legtöbb sebész nem rak fel a munkáiról képet, vagy csak néhányat, őket kapásból kihúztam a listáról.

Szerencsére az említett orvos nem csak ilyen szempontból bizonyult megbízhatónak, de minden más szempontból is. Plusz ő is azonos állásponton volt velem: természetes, nem mű hatású, és visszafogott méretű implantátumot akartam, és ebben egyetértett velem.

Az eredménnyel elégedett is vagyok, azóta is.

2015. jan. 18. 02:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, hogy hívják a dokidat?
2015. jan. 18. 02:41
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Még egy műnő.
2015. jan. 18. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Függ az eredeti melled méretétôl,formàjàtól is. Nekem pl egyeltalàn nem mû hatàsú.Megtartotta az eredeti formàjàt. De nekem volt elég mellàllomànyom ahhoz hogy eltakarja az implantot. Ettôl is függ a végeredmény.Én is nagyon féltem attól h asszimatrikus lesz vagy ilyesmi, de a doki elötte-utàna képei jók voltak.Nekem pl azt is megmondta elôre,hogy mivel a melleim eleve tàvolabb vannak egymàstól és az implant izom felett lesz , lesz egy kis tàv a mellek között. Ha izom alatt van akkor lennének teljesen közel.
2015. jan. 19. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Első hozzászóló, nekem is leírnád a dokid nevét? :)

2015. jan. 20. 01:58
 6/7 anonim ***** válasza:

#2, #5: Bocsi a késői válaszért.

Dr. Csuha Lajos végezte a műtétet.

2015. márc. 16. 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, köszi!! ^^
2015. márc. 17. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!