Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbítás? Szerintetek?

Mellnagyobbítás? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Most már lehet választani anatómiai implantátumot, illetve csepp alakú implantátumot, amik szerintem nagyon szépek, sokkal természetesebbek mint a felfújt léggömbök. Szerintetek is sokkal szebb esztétikailag?
2015. aug. 2. 17:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Mindegyiken látszik, hogy mű. Ezért egyik se szép...
2015. aug. 2. 17:14
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Technikailag nem visz előre, nincs semmi haszna, csak önfényezés. Irigylem azokat akiknek az a legnagyobb problémájuk hogy mekkora a mellük...
2015. aug. 2. 17:14
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végülis ezek is vélemények... Nekem nem tetszik a sajátom, fiatal vagyok, nem szültem, mégis tartástalan, és lóg... Ezáltal nem tudom magam elengedni szex közben sem, és nem ad elég önbizalmat.
2015. aug. 2. 17:17
 4/15 anonim válasza:
Szerintem nemkell olyan.. Sok pénzt is megspórolsz meg nem szép.. De ha akarod akkor legyen fej méretű csecsed..
2015. aug. 2. 17:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Semmiképpen sem szeretnék "fejméretű csecseket", szerintem van arany középút is.
2015. aug. 2. 17:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld ha ettől több lesz az önbizalmad/jobban érzed tőle magad.
2015. aug. 2. 17:25
 7/15 anonim ***** válasza:

1. vagyok ismét.

Nem kell miattunk megváltoztatni. Nekünk ugyanolyan jó markolni, masszírozni, csókolni, látni a nagyot, a kicsit, az xy ívűt, a gömbölyűt. Pl ha nem olyan feszes, és gömb alakú, akkor is szép és izgató. Ezt csak neked kell megértened, hogy nem fontos a mell annyira, hogy komplexusod lehessen miatta. HA megpróbálod elfogadni magad, idővel sikerül. Ha lelki problémáid vannak, akkor magad miatt kell megcsinálnod, nem másért. Ez esetben csináltasd meg, mert te érzed magad kevesebbnek, rosszabbnak. De először javasolnám, próbáld meg elfogadni magad.

Linkelnél képet netről, olyat, amire hasonlít a tied?

2015. aug. 2. 17:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utolsó, lehet hogy igazad van, csak a mai világban minden a külsőségekről szól sajnos... Sosem voltam magammal elégedett. :(
2015. aug. 2. 17:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez a nagy hiba, szerintem a belső szépség fontosabb. Sokkal fontosabb. Inkább járnék egy átlagos vagy átlag alatti szépségű, de belső tulajdonságaiban értékes nővel, mint egy külsőre szép, belül üres nővel. Gondolkodj el, neked a külső értékeid fontosak-e vagy a belsők.
2015. aug. 2. 17:31
 10/15 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmi az enyém, csak kicsit nagyobb

[link]

2015. aug. 2. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!