Mellnagyobbítás/mellplasztika utáni 5. héten le lehet váltani pár órára (4-5) a kompressziósmelltartót sport-vagy merevítős melltartóra?
Figyelt kérdés
Mellnagyobbítás/mellplasztika utáni 5. hétben járok, és állásinterjúra készülök, a kompressziós melltartóm nem mutatnak jól a szebb felsőim alatt.2015. márc. 17. 01:01
1/2 anonim válasza:
Miért jó ötlet kockáztatni a műtét eredményét? Nem jobb ötlet inkább egy másik felsőt felvenni esetleg?
Különben meg beszéld meg az orvosoddal, szerintem az ötödik héten már régesrégen nem kell kompressziós melltartót viselni.
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel azt a melltarót,nem lessz semmi bajod sem!
Már hordhatsz sport melltartót és merevitőset is!
Én annak idején kihúztam a halszállkát a melltartó aljából mert a doki nem ajánlotta!
Nem lett baja a melleimnek így 11 év után sokszor melltartót sem hordok és nem tapasztaltam semmilyen negatívumot!
Ez függ az implantatum méretétől,korrtól,genetikától,kinek milyen a bőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!