Mellplasztika utáni fájdalom meddig tart? Mi javasolt?
"Altatáskor ledugnak valamit a számban?"
Igen, az intratracheális tubust dugják le a légcsövedbe, azon keresztül lélegeztet a lélegeztetőgép, különben megfulladnál. Műtéti altatáskor ugyanis izomlazítószert kapsz, ami a szívizomzaton kívül minden izmodat megbénítja, így a légzőizmokat is.
De ezzel nem kell foglalkoznod, mert semmit nem fogsz belőle érzékelni. Először ugyanis elaltatnak, csak utána jön az izomlazító szer és az intubálás.
Mikor felébredsz, akkor meg már régen kivették belőled a tubust.
Egyébként meg lehet altatás nélkül is csinálni mellplasztikát, helyi érzéstelenítésben. Én direkt úgy kértem, mert úgy olcsóbb volt, és megúsztam az altatás mellékhatásait, plusz rögtön a műtét után hazamehettem taxival.
De mondjuk én elég kemény vagyok ilyen téren. A legtöbb ember túl nyafka és puhap.cs ehhez, nekik inkább az altatást javaslom. ;)
Én azt azert nem ertem, mert 5 napig kell szedni fájdalomcsillapitot, tehat a fajdalom eleve ki se jön..
akkor nem tudom mi fajhatott nektek,vagy nem szedtétek a gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!