Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyen esetben lehet kérni...

Ilyen esetben lehet kérni altatást?

Figyelt kérdés

El van dugulva az orrom már vagy 2 hete, kaptam időpontot a fül-orr-gégészetre február 5-re.

Nem fáj semmim, de rettegek a kórházaktól és mindig azt hiszem fel akarnak majd szúrni meg ilyesmi...

Beteg voltam a dugulásom előtt, és azóta alig kapok levegőt néha. Ha orrcseppezek azonnal kitisztul teljesen és rendesen kapok levegőt 1 napig, meg néha magától is. Porallergiám van, de sosem volt még bajom úgy vele. Foylt az orrom beszedtem valamit és kész. Most is folyik amúgy, ha nem szedek gyógyszert.

Nem tudom mi lehet a bajom, esetleg orrpolip vagy más? Ha mondjuk szúrni kell, lehet kérni altatást? Azt olvastam gyerekeknél általában úgy csinálják. Én nem vagyok gyere, de kikapni sem akarom az orvos kezéből a tűt, szóval.. :D

2015. jan. 5. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet természetesen, ekkor műtőben végzik el a beavatkozást, altatásban. Egyébként nemcsak úgy megy a dolog hogy "ha úgy gondolják, felszúrják", mert mondhatod, hogy "nem", hogy nem szeretnéd, legyen vagy gyógyszeres kezelés és ha nem segít akkor műtét, de éber állapotban történő felszúrás ne...
2015. jan. 5. 14:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Ahh, ez nagyon jó hír.. de remélem nincs komoly bajom, most pl tökéletesen kapok levegőt a bal orrnyílásomon, csak a jobbon nem.. És néha ez változik.

A fogászaton már 2x megkínoztak, és akkor eldöntöttem, hogy többet nem...

2015. jan. 5. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt abszolut meg tudom érteni, volt "szerencsém" brutális beavatkozásokhoz... Eleve úgy menj oda, hogy semmiféle fájdalmas beavatkozást nem szeretnél illetve a fájdalmat szeretnéd minimalizálni, felszúrást nem engedsz...

Ha orrcsepptől rendbejön egy kis időre akkor szerintem nem nagy a probléma, lehet hogy felírnak gyógyszert és meg is oldja.

2015. jan. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!