Milyen esetben vonják/vonhatják meg egy cukorbetegtől a számára létfontosságú gyógyszert?
Leendő anyósjelöltem kapott egy hete egy levelet, melyben az állt, hogy megvonják a támogatást. Így havi 60.000 forintot kellene fizetnie csak gyógyszerre. Szeretném a tanácsotokat abban kérni, hogy ezt mégis miért vonták meg a támogatást? Sajnos többet én sem tudok erről.
Esetleg nem ment el felülvizsgálatra? Nincs tbje?
Ezt az érintettnek illene tudnia, mert elmondták..
szóval, ha nem működik közre a gyógyulása(inkább állapotjavulás)érdekében.
ez azt jelenti, hogy nem megy el felülvizsgálatra, vagy rendszeres vizsgálatra, nem tartja be az előírt diétát, és egyéb orvosi utasításokat...
ez ugyanis meglátszik, illetve a mérésekből kimutatható.
ha nincs tb-je, akkor még foglalkoznak vele, csak együtt kell működni, betartani az utasításokat..
nem olyan gonosz a rendszer, mint sokan hisszük.
Ő sajnos már körülbelül 5 éve nem dolgozik, most leszázalékoltatta magát, mivel szerintem nem is akar dolgozni. Az én látásmódom alapájn csúnyán kihasználja a fiát, szóval én a páromnak szeretnék segíteni igazából.
Sehova nem megy, ezért elég valószínű hogy a felülvizsgálatokra sem. Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!