Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymaszükületet létfontossá...

A fitymaszükületet létfontosságú megoperáltatni?

Figyelt kérdés
Az egyik barátomnak van fitymaszükülete és ő már eldöntötte, hogy független lesz és akkor fontos elmennie dokihoz vagy meg lehet hagyni?
2009. aug. 30. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha normális szexuális életet akar majd élni az illető akkor igen.Szerintem fölösleges halogatni,egyszer úgyis túl kell esni rajta.Azt meg nem hiszem,hogy örök életében független akar maradni.Hány éves az illető?
2009. aug. 30. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha egész életedben nem akarsz baszni, maszturbálni, és nem zavar, hogy tiszta gomba-g*ci-húgy lesz a fitymád belülről, akkor meg lehet hagyni.
2009. aug. 30. 22:56
 3/9 A kérdező kommentje:

De ha nem akarja megoperáltatni abból baj lehet vagy nem?

am 14 éves.

2009. aug. 30. 22:57
 4/9 anonim válasza:
Én úgy halottam hogy azt kilehet nőni.
2009. aug. 30. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem épp az a baj, hogy kinőtte XDXDXD ( a fitymáját) tudom nem vicces, de azért mégis az valahol.Ha független lesz valószínűleg megjön az esze és rájön, hogy ahogy most van az nem jó.
2009. aug. 30. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, baj lehet! És mi az ,hogy független lesz?

mindenképpen minél előbb el kell menni orvoshoz ,és megműteni!!

2009. aug. 30. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:

A nem kezelt esetek súlyos szövődményeket okozhatnak. Tartósan fennálló nehezített vizelés esetén a vizelet pang a húgyhólyagban, mely kiújuló gyulladások alapjául szolgálhat. A vizelés közben létrejövő fokozott hasprés következtében köldök- és lágyéksérv alakulhat ki.

Minden életkorban a fityma alatti makkterület higiéniájának a hiányát okozza, mely az alatta felgyűlő és pangó váladék (smegma) következtében ismétlődő gyulladások talaját képezheti. Gyermekkorban sokszor okoz éjszakai ágybavizelést. Serdülő- és ifjúkorban gyakrabban okoz paraphimosist, szexuálisan aktív egyéneknél fájdalmas közösülés, szexuális zavarok okozója lehet.

2009. aug. 30. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a haver problémája ez, hanem a tied..

Én is azt javaslom, szólj faternak, vagy akár egyedül is menj el a háziorvoshoz, és mondd, hogy beutalót kérsz urológiára.

Hidd el még csak meg sem lepődnek majd, nem először látnak ilyet, ez a munkájuk.

És tényleg minél hamarabb, a saját érdekedben.

2009. aug. 30. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak vigyázni kell, nem teljes körülmetélést kell kérni, mert a dokik ugyan hajlanak rá az egyszerűség miatt, de sokat veszít az ember.

Nekem teljes körülmetélésem volt és nagyon rossz: kiszáradt makk, csúnya hegek, fájó közösülés (csakis droggal megy).... pedig több, mint 20 éve volt :(

2009. dec. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!